reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

fajnie ze sie wszystkie rozdwajacie powoli:)
u nas dzis zimno:/9 stopni nawet z malym na spacer nie bede wylazic bo jeszcze mu kurtki nie kupilam-jakos zadna mi sie nie podoba
czuje ze Maks dojrzewa:D zmieniamy mu mleko i pampersy na te rozmiar wieksze:)))
to taka milutka swiadomosc tego ze on jednak rosnie
no i drugi podbrudek mu rosnie:DDD ;D ;D

reklama
Miałam właśnie napisać SMSa od Aniulki ale widzę że Paris mnie uprzedziła. :)

Wielki ten nasz Łukaszek się nam udał, prawda?
A narodzone panieniki, co o tym myślą ? Takich chłopaków to już w niemowlęcym okresie trzeba sobie zaklepywać  ;)
Która bierze Łukaszka ?   ;)

No Marta, Tunia, Grooha, Beacia jedziemy dalej, co ? A mi tam dobrze ostatnio z brzusiem,  nie ma już tych piekielnych upałów i jest O.K.
Poza tym Majka mi zachorowała, więc nawet nie chciałbym bidulki samej z katarzyskiem zostawiać w domciu.

Jeszcze do soboty na egzamin i do roboty. Oj Boziu oby mi się udało dotrwać.

Dzięki Melanie, bardzo mocno dzięki.
A ja ciągle w sziku z powodu ekspresowego porodu. Ale w sumie odrobinę cie znając i wiedząc jaką masz kondychę, czego można było się spodziewać, jak nie sprintu ze złotym medalem na finiszu... ;D

a ja mówię, że to dzięki położnej, która robiła wszystko jak się należy - fachura na maxa
tak się cieszę, że spotakałam koleżakę, która mi ją poleciła

Joanka ja mam nadzieje dotrwać do soboty jeszcze 2w1.Troszke mi jeszcze do roboty zostało i było by ok żebym to jeszcze zdąrzyła zrobić,ale jak sie nie uda to juz da sie to jakoś przeżyć.Najważniejsze za mną.Przeprowadzka udana ,małego pokoik gotowy tylko dzidzi brak.Tak że moge rodzić.Jak do soboty sie nie rozdwoje to bedzie mnie mój gin tak długo męczył żebym w ten weekend urodziła bo ma dyżur,no i moja koleżanka Kaszu która tu wpada czasami tez ma sie zgłosić tego samego dnia na szpital.Możemy sie nawet ubiegać o tą samą sale poporodowa na życzenie ;D Fajnie co nie? ;D Zrobimy sobie konkurs którą bardziej będzie słychac na oddziale ;D :laugh: ;)
Melanie podziwiam Cie że masz tyle czasu żeby pisac na forum i to kilka chwil po porodzie.Ty to jesteś naprawde sprinterka pod każdym względem. Złoty medal dla Ciebie!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
małgosia dziękuję

Beacia - mam suoer męża, który pomaga mi jak tylko może i potrafi
a potrafi wiele...
zrobił dzisiaj na obiad taką rybę, że o mało sie nią nie udławiłam tak szybko jadłam ;D RE WE LA CJA

i nasz córeczka zajmuje nam mało czasu ale jestem przy niej ciągle,
...bo wiadomo mleczko, a po drugie uwielbiam z nią być :D

no i forum nie opuszczę ;)

Do góry