reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Mogę się pochwalić u mnie noc zakończyła się sukcesem. ;D Mała przespała ją całą w swoim łóżeczku. Nawet za bardzo marudna nie była. Mam nadzieję, że tak już jej pozostanie. ;)

reklama
dzień dobry!!!
ja jeszcze 2w1, ale dzisiaj w nocy zaczynało się coś dziać :) tylko moja mała musi poczekac do soboty i będzie wręcz idealnie.
wiecie, że ja jescze nie znam wyniku sobotniego egzaminu!!! przecież to się w głowie nie mieści, żeby tak ludzi lekceważyć. wściekłam się okropnie :mad: ! a najzabawniejsze jest to, że tego faceta w ogóle nie można nigdzie dorwać.
nie wiem o co chodzi, ale zgubiłam gdzieś 2,5kg, a wydaje mi się, że teraz nawet trochę więcej jem, to dobrze czy źle?

Winia gratuluję pierwszych sukcesów wychowawczych :)

!!! MELANIE - GRATULACJE Z CAŁEGO SERDUCHA !!!
Paris jest piękna, imię przecudne, mąż kochany a ty niesamowita, no i wasza stronka superaśna !!!

majowy elwis

Tunia podobno przed porodem gubi się troszkę masy, więc....
ale życzę bys doczekała do soboty jezeli tak będzie dobrze dla Ciebie!!
Winia fajnie,że Natalka taka spokojna

no właśnie marta, przed chwilką wyczytałam o tym spadku wagi :)
marzę już o tym żeby tulić moją malutką, więc jak ma ochotę się rodzić, to może być nawet dzisiaj. ona jest najważniejsza i niech decyduje :) a co tam egzamin.

czuję się tragicznie, plecy mi zaraz odpadną i nic na ten ból nie pomaga, wymyślałam już różne pozycje siedzenia i leżenia i nic.wczoraj pomogła ciepła kąpiel, ale to naprawdę na chwilę. w ogóle bolą mnie wszystkie kości. i jeszcze teraz dopadły mnie poranne mdłości!!! całą ciążę nic, a teraz takie rewelacje, czy to normalne?zresztą ja jestem lekko nienormalna, to jak coś ma być normalne :) . dobrze, że nie puchnę, wtedy to już bym kompletnie zwariowała.

Tatuś mnie wczoraj zabrał do salonu piękności :)
Wykąpał, zrobił manicure, nabalsamował, wymasował, ubrał i przytulił mocno na koniec ;)

Reportażyk w wykonaniu mamusi poniżej :laugh:

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

Melanie jaka Ona piękna i maleńka.

Nie mogę się wciąż nadziwić, że wszystko tak szybko Ci się potoczyło i już masz od 3 dni Małą przy sobie.

A czym smarujesz jej pępuszek, bo mi pani w aptece powiedziała, że piochtaninę powinnam kupić.

Pępuszek smaruje mi tatuś ;)
A robi to 75% spirytusem.
Przepis taty na spiryt - 2 części spirytu spożywczego 95% i jedna wody przegotowanej.

reklama
Do góry