reklama
Blanuś - moja dieta ogranicza się so spożywania: chleba, masła, chudych wędlinek, gotowanej marchewki i gotowanych buraków, gotowanych ziemniaków, gotowanej piersi z indyka lub kuraka, piciu wody mineralnej, kasze, makarony. ryże, biorę nadal prenatal oraz piję codziennie wapno. Od dziś wprowadziłam połówkę jabłka i zobaczymy co sie będzie działo. Potem postaram się wprowadzic sok z jabłek , czarnej porzeczki oraz marchwi rozrobiony z wodą. Nie jest tego za dużo ale jakoś kola trafiła nam się tylko raz jeszcze zanim zastosowałam tą dietę. Potem z czasem gdy mała podrośnie można powoli wprowadzać nowe składniki. To jest dieta polecona przez dobrego pediatrę i sprawdzona na moich koleżankach. U mnie się też sprawdza. Życzę smacznego
jej tempo bylo niesamowite, ja chce taki przyszly porod ;D
Tunia - dziekuje az rosne, jak to czytam
Winia dziekuje - na pewno zastosuje! Z jablek juz zrezygnowalam, maja zbyt duze wlasciwosci fermentacyjne...
a pijesz mleko, albo jesz nabial?
aaa, musze sie pochwalic, wczoraj odpadla naszej Niuni pepowinka
Tunia - dziekuje az rosne, jak to czytam
Winia dziekuje - na pewno zastosuje! Z jablek juz zrezygnowalam, maja zbyt duze wlasciwosci fermentacyjne...
a pijesz mleko, albo jesz nabial?
aaa, musze sie pochwalic, wczoraj odpadla naszej Niuni pepowinka
Blanuś mleka nie pijam i nabiałów nie jem. Przynajmniej przez ten pierwszy miesiąc. Dlatego wzmacniam się wapnem w tabletkach. A z owoców chcę wprowadzić jabłka bo nic innego raczej nie wolno jeść. A ja kocham owoce - więc może mi się uda?
reklama