reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Blanuś - moja dieta ogranicza się so spożywania: chleba, masła, chudych wędlinek, gotowanej marchewki i gotowanych buraków, gotowanych ziemniaków, gotowanej piersi z indyka lub kuraka, piciu wody mineralnej, kasze, makarony. ryże, biorę nadal prenatal oraz piję codziennie wapno. Od dziś wprowadziłam połówkę jabłka i zobaczymy co sie będzie działo. Potem postaram się wprowadzic sok z jabłek , czarnej porzeczki oraz marchwi rozrobiony z wodą. Nie jest tego za dużo ale jakoś kola trafiła nam się tylko raz jeszcze zanim zastosowałam tą dietę. Potem z czasem gdy mała podrośnie można powoli wprowadzać nowe składniki. To jest dieta polecona przez dobrego pediatrę i sprawdzona na moich koleżankach. U mnie się też sprawdza. Życzę smacznego

MELANIe sliczną masz córeczkę gratulacje i rzeczywiście szybciutko ci poszło ..ja sie męczyłam 11 godzin ...jeszcze raz gratuluje życze zdrówka

jej tempo bylo niesamowite, ja chce taki przyszly porod ;)  ;D

Tunia - dziekuje :) az rosne, jak to czytam ;)

Winia dziekuje - na pewno zastosuje! Z jablek juz zrezygnowalam, maja zbyt duze wlasciwosci fermentacyjne...
a pijesz mleko, albo jesz nabial?

aaa, musze sie pochwalic, wczoraj odpadla naszej Niuni pepowinka :)

Melanie śliczne masz dzieciątko!!!!!!!!!Na prawde urocza. Fajnie ze juz ma za sobą poród... trudno będzie twój rekord jeśli chodzi o czas pobić. Ale może którejś sieuda.Podejmuje wyzwanie ;) ;) ;)

proponuję urządzić zawody, na najkrótszy poród :) !!!!

siwasek może grooha też już rozdwojona hm.... a tak w ogóle miewasz prorocze sny???

Blanuś mleka nie pijam i nabiałów nie jem. Przynajmniej przez ten pierwszy miesiąc. Dlatego wzmacniam się wapnem w tabletkach. A z owoców chcę wprowadzić jabłka bo nic innego raczej nie wolno jeść. A ja kocham owoce - więc może mi się uda?

reklama
Hmmm... to ja tez sprobuje - odstawie mleko i serek wiejski, zeby tylko Arisa sie juz nie meczyla ;)
podobno mozna jeszcze jesc banany...

Do góry