reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a mnie właśnie przed chwilą nawiedziła sąsiadka i po oględzinach fachowym okiem(może mnie przeświatliła i jakieś rozwarcie widziała :) hm.... interesujace) stwierdziła, że niedługo urodzę. no pewnie że niedługo. czas to pojęcie bardzo względne, a te dwa tygodnie które mi pozostały to bardzo krótko w porównaniu z tymi 38 które już za mną.
no i uparcie twierdzi że to chłopak. a jak już się mała urodzi to będę musiała postarac się o sądowy zakaz zbliżania się do małej!

jescze niezłe są pytania: a ile przytyłaś???? a na co masz smak, kwaśne czy słodkie?(bo to według znachorów różnej maści też świadczy o płci dziecka).paranoja!!!!

a co do galerii, to niektórym nie wystarczają nawet wielkie litery, a może trzeba napisac kilka wersji językowych????

reklama
a najśmieśniesze jest w ludziach to ze oni wierza w to wszytsko co mówią i wydaje im sie że sa super specami odnośnie ciąż ;) ;) ;)

tunia nawet kilka wersji językowej nie wystarczy.... każdą nową stronę trzeba by  zaczynać postem żeby nie bazgrać o pierdołach. Melanie wczoraj osobiście poprosiła październikóweczki, żeby skakowały swoje posty. Dwie przeprosiły i wpisały komentarze na dzieciach wrześniówek, ale jedna dalej uparcie siedzi i nie chce się wykasować.... może pisac potrafi ale gorzej z czytaniem?????

Według przepowiedni smakowej też mam miec syna, bo mam ochote na kwasne i ostre a nie na słodkie :) :) :)

ale najśmieszniejsza przepowiastka jak mi sie przytrafiła to taka że jak ma sie zgage w ciązy to dlatego że dziecko ma długie włosy ;D ;D ;D

a ja z Kubą faktycznie ogórki wcinałam a im kwaśmiejsze tym lepiej, a teraz obżeram się niemiłosiernie słodkim i co????? Podobno mój doktorek w sprawdzaniu płci jest nieomylny i jajeczka juz 4 razy znalazł.... ;) :)

A o zgadze to słyszałam że jak się w ciąży nie ma to dzieci łyse sie rodzą a mój Kuba włosy miał a teraz to ma taką gęstwinę że tylko na króciutko i tylko maszynką da sie go obciąć. jeszcze roku nie miał a już go ścinaliśmy bo takie miał długie :laugh: :p ::)

czytanie ze zrozumieniem jest procesem bardzo skomplikowanym, Aniulka to chyba dużo poważnejszy problem.
mój gin też prawdopodobnie jest nieomylny więc mam mieć dziewczynę, a jem wszystko co kwaśne, a im bardziej tym lepiej :)

tak zabobony są genialne, ale siwasek ma rację nic nie pobije tego ze zgagą  ;D  ;D !!!!!

reklama
siwasek pisze:
Ludzie są faktycznie irytujący... choc ja staram sie nie denerwowac za bardzo :) :) :)

a mi też wswzyscy wmawiają że bede miec chłopaka na 100%, bo brzuch ma kształt jak na chłopaka i no i że niby tak ładnie wyglądam ze musi to być chłopak bo dziewczynka urode zabiera mamusi. ::) ::) ::)

Ale najśmieszniejsze jest dla mnie to że takie opinie wydają nie tylo udzie starsi ale też młodzi.np. ostatnio nowa śąsiadka gdzieś tak koło 23 lat zapewniała mnie że bede miec syna

mam identycznie to samo :p
i nie lubię słodkiego - zwłaszcza w ciązy :p

Grooha
- świetnie zrobiłaś, bo mi ręce opadły i nie napisałam

Do góry