reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no a u lekarza w poczekalni siedziala jakas glupia baba ktora przezywala ze jej kruszynka jak sie urodzila 3 tyg za szybko to wazyla tylkoo 2400 g i ze jest taka malutka (chociaz byla wielka i tlusta:) i ona sie o nia boi i mi tak pol godziny pieprzyla za przeproszeniem bo maks akurat zglodnial i musial wchlonac mleko
jak skonczyl to jej powiedzialam tylko ze maly wazyl 1700 i urodzil sie w 32 tyg.
zamknela sie:DDD

reklama
kangurki dziwnych kobiet na swiecie nie brakuje ;D Ja codziennie przezywam "zaaferowanie" moimi blizniaczkami ::) Najbardziej denerwuja mnie (przepraszam za wyrazenie) pieprzone murzynki, ktore mi lapy do wozka pchaja. Chlastam po lapach, po dotykac to moich malenstw nie pozwole ;D Nieokrzesane baby. Wysluchuje caly czas litanii, jakie to moje corcie sa malenkie i cobym je karmila. Wrrr 8)

Najlepsze towarzystwo mialam na sali w szpitalu. Lezela ze mna murzynka, ktora miala cesarke, za kazdym razem, gdy kazali jej sie ruszyc (aby wykonac jakis zabieg) wzywala Wszystkich Swietych i do tego glosno pierdziala ;D :D Kobita lubila esponowac swoje posladki, przez caly moj pobyt chodzila po sali w szpitalnej koszuli bez plecow, ukazujac okazale posladki :laugh:

dziewczyny są ludzie i.... ludzie i jak Aniabania ze swojego doświadczenia wie ekshibicjonistki :).

ja okropnie się denerwuję, kiedy jakaś prawie obca mi osoba klei łapy do mojego brzucha, a co to dobro publiczne???!!! jak zwalczę jedna to pojawia się jakaś następna. albo uwielbiam komentarze na temat wielkości brzucha, jego kształtu, i tego, że taka piękna jestem na twarzy to napewno będzie chłopak, i jeszcze tysiące innych bzdetów. chyba będę tak samo walczyć z babami, które będą się pchały do mojej dzidzi.

:)to sie napatrzylas:D
bylismy w zeszlym roku z moim mezem (wtedy jeszcze niemezem:) w stanach i jedyne co on do dzis pamieta to wielkie dupy (za przeproszeniem:p) murzynek:)

Z dnia na dzien coraz lepiej ;D Przybieraja na wadze, ku mojej uciesze, a Natalia rusza juz nozka, wiec nawet na cwiczenia nie jezdzimy ;D coraz silniejsze sa i daja mamie popalic ;D Najwazniejsze, ze sa zdrowe. Widze, ze Maksiu tez twardy chlopak jest i miewa sie calkiem niezle ;D

hahaha a ja głupia myślałam, że jak urodze, to sie skończą te zaczepki głupich bab,
które zadają te same pytania
nie wiadomo po co im wiedzieć kiedy ja rodze i co mi się urodzi i jak będzie miało na imię :p

Maks tez dobiera
nawet nie wiedzialam ze az tyle:D
w takim tempie to kg w miesiac-tyle co normalne dzieci karmione cyckiem:D
ale on je tyle co polroczne dzieci

reklama
Do góry