reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja raz cioci jednej odpowiedzialam ze bede miala kosmite:D
bo my z mezem mieszkalismy w innym miescie i prawie nikt nie wiedzial do mojego slubu ze jestem w ciazy
ale moja mama sie wtedy smiertelnie na mnie obrazila na tydzien:p
no wlasnie Melanie, mialas dzis rodzic:D ;D :D

reklama
no to słuchajcie
doktor powiedział, że mam rozwarcie na 1 cm i że to jest bardzo mało - jak bym nie wiedziała :p
i że ciąża jest donoszona więc mam jutro przyjść na KTG na 18 do szpitala i może już tam zostane - to zależy co wyjdzie na KTG
a jesli w najbliższych dniach nic nie będzie sie działo, to 9 dni po terminie mam się zgłosić do szpitala z torbą

i powiedział na te moje wycieki - wydzielina - czyli mi nic to nie mówi

ogólnie nie rodze ale w każdej chwili mogę i to tyle - czyli jak każda z nas ;D

widziałyście co sie zrobiło na drugiej stronie w GALERII WRZEŚNIOWYCH DZIECIACZKÓW ???
no koments !!! :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p dlaczego ludzie nie czytają napisów ????????????????????????????????????????????
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Melanie pozniej zaczna sie komentarze na temat Twojej figury po ciazy i komentarze dot. malenstwa. Ja ostatnio uslyszalam od kolesia z pobliskiego sklepu, ze teraz dopiero zaczynam niezle wygladac, po przedtem to bylam wieloryb i nieapetycznie wygladalam ::) Od kiedy to kobieta ciezarna ma apetycznie wygladac, co ja golonka bylam do zjedzenia ;D
Kangurki, ja tez butelkami karmie, bo mi pokarm zanikl :mad: Po ostatnim krwotoku i lezeniu w szpitalu, cycuszki zrobily sie puste. Moja Natalka tez wcina podwojne porcje, ale Majka to mala krolewna i dopiero zaczyna jesc po 100 ml :D

Dołączam sie do grona wkurzonych na ludzi

Za brzuch to nawet rodzinie nie pozwalam sie chwytać ( nawet mojej kochanej mamusi) a codziennie prowadząc Kubę do przedszkola słyszę to samo: jeszcze nie urodziłaś?????

jakby to było takie dziwne, że wczoraj byłam z brzuchem i dzisiaj jeszcze też ::) ::) ::) Jutro młodego prowadzi tatuś a w piątek znowu ja, więc dopiero będzie zdziwienie jak pojawię się z brzuchem.... ;D ;D ;D ;D

Mama mnie dzisiaj trochę pocieszyla bo wreszcie stwierdziła, ze brzuch mi opadł. ;)

Melanie ten Twój doktorek nic nowego Ci nie powiedział... a 1 cm rozwarcia... chmmmm możesz zacząć rodzic ale z 1 cm to nawet kilka miesięcy można chodzić... :( no oczywiście Ty już kilka miesięcy napewno nie pochodzisz ;D ;D ;D

Ide teraz poczytać co się narobiło na tej drugiej stronie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(

Ludzie są faktycznie irytujący... choc ja staram sie nie denerwowac za bardzo :) :) :)

a mi też wswzyscy wmawiają że bede miec chłopaka na 100%, bo brzuch ma kształt jak na chłopaka i no i że niby tak ładnie wyglądam ze musi to być chłopak bo dziewczynka urode zabiera mamusi. ::) ::) ::)

Ale najśmieszniejsze jest dla mnie to że takie opinie wydają nie tylo udzie starsi ale też młodzi.np. ostatnio nowa śąsiadka gdzieś tak koło 23 lat zapewniała mnie że bede miec syna

reklama
Siwasek ja miałam z Kubą też brzuch do przodu na chłopaka ale na twarzy tak strasznie się zmieniłam i zbrzydłam, że mnie znajomi nie poznawali. Więc stwierdzili, że skoro jestem taka brzydka to b ędzie dziewczynka. A ja urodziłam chłopca, który mówiąc nieskromnie jest sliczny jak dziewczynka. Obce baby zaczepiają mnie na ulicy jaki on jest ładniutki. ;D ;)

Teraz pewnie sobie pomyślicie, że jestem zarozumiała ale to miłe jak obcy ludzie takie komplementy sypią. ;)

Do góry