reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Siwasek ja nie wiedziałam, że można obejrzeć oddział i jak było, mówili ci co trzeba zabrać ze sobą dla sibie i dzidzi?

A jak trafimy tam razem to mówimy, że wszyscy jesteśmy rodziną i możemy rodzić w jednej sali byle z mężem. ;D O0 O0

Melanie ja ci wróżę.....twoja kolej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja pojechałam z mężem sie zorientowac i wpuscili mnie do tej sali do porodu rodzinnego, bo akurat była wolna.
w zasadzie żadnych specjalnych wymagan szpital nie ma, ciuchy dla dziecka są szpitalne i połozna powiedzial ze lepiej nie brac swoich bo "po co ciagnac bakterie szpitalne do domu", na drugi dzien po urodzeniu dziecka mozna miec dla niego pampersy.I takie standardowe rzeczy dla siebie jak szare mydło i podkłady etc. Rodzic można w koszuli szpitalnej, nawet połozna to bardziej polecała. acha i jeszcze jedno dobrze zebys podjechala do szpiatal najlepiej we wtorek o 12.00, na parterze w szpitalu chyba w sali nr 12 po zgode ordynatora na poród rodzinny on wpisuje to w karte ciązy.Ale jakbys zaczela rodzic szybciej to nie paniuj na pewno wypisze ci zgode na biężąco.

Poukładałam trochę SUDOKU i nudzę się dalej.
Chyba idę pospać.
Albo idę zjeść obiad czy coś takiego.
A potem jeszcze poukładam SUDOKU.

Grucha zamiast układać sudoku idż lepiej pospacerować to moze szybciej urodzisz :p , ja tak zamierzam dzis popołudniem. A co do moich naleśników to sie wkurzyłam bo przemroziłam śmietanke 30% do ubijania, bo miałam ją włożyc tylko na jakis czas żeby sie schłodzila do zamrażarki no i zapomniałam ja wyjąc jak poszłam do gin i zamarzła na kamien i jak ja juz odmroziłam to ona sie nie chce ubić :( :( :( a tak chciałam żeby była taka pyszna i fajnie wyglądała, no i żeby podlizać się mężowi ;D
a tak to mu poleje te nalesniki śmietaną która ma konsytsencje jak bardzo tłuste mleko...
nie b ędzie efektu :( :( :(

Niestety ja od paru dni już nie daję rady wychodzić z domu, bo potem nie mogę wejść na to moje cholerne trzecie piętro
chociaż wczoraj jeszcze byłam w sklepie ;D
kupiłam sobie buty haha ;)

reklama
INECZKA GRATULACJE:DDDD
wczoraj pierwszy raz bylam naprawde padnieta i nawet mi sie kompa nie chcialo wlaczac
a dzis bylismy z Maksiem u neuologa-wszystko ok:D i u tatusia na uczelni-maly przespal caly egzamin Damiana ;D
jutro okulista-podobno godzine badania trwaja i bola-bo jak maja nie bolec takiego malego czlowieczka:/
a za 2 tygodnie bedziemy chodzic z malym na rechabilitacje bo sie zwija w jedna strone jak rogalik i musi cwiczyc biedactwo...troche sie najezdzimy po tych lekarzach...
dzisiaj prawie mielismy stluczke bo przepalila sie jakas czesc w samochodzie od swiatel stopu i nawet nie wiedzielismy az na jakims skrzyzowaniu za nami wyskoczyl wkurzony facet i nam powiedzial:)
Potem musielismy spedzic 2 godziny na stacji obslugi bo najpierw nie mieli tej czesci potem sie okazala ze jedna jest ale ja ktos zamowil, ktos znajomy wiec ja jednak kupilismy:D ale nie pasowala:DDDD wiec ci magicy wymyslili jakis racjonalizatorski pomysl i wlozyli tam sprezynke od dlugopisu i skasowali 20 zl:D
u dilera chcieli za to 100 ::)
ludzie sa dziwni:D

Do góry