reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ja miałam cudowne babcie, ale wiem że nie wszystkie takie są. mojego szwagra babcia jest typem bardzo bardzo upierdliwym i cały czas krytykuje moją siostrę.

aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie malutka myszka przebiegła mi przez pokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tatusiu ratuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!!! Jestem!!!
Po pierwszedziękuję wszystkim koleżankom za pamięć i zyczonka dal mnie i mojego mężusia!!! :-* :-* :-*
Serdeczne ,choc spóżnione zyczonka dla Ciebie Ineczko!!! Nie wiedziałm że mamy te same daty :laugh: :D ;D
Melanie ciesze sie że sie dobrze bawiłaś na weselku.Wytrzymałaś aż do 2? :o :o :o Ja bym juz chyba seplenieła o tej porze i pomyśleliby goście że jestem ciężarna pijana ;) ;D ;D.Szkoda tylko że nie udał ci sie ostatni punkt planu.A babką sie nie przejmuj!!! Kup sobie stopery do uszu i niech sobie gada.Ja mysle że ona w domu nie ma z kim gadac i teraz jest w raju :p ;) :laugh: jak sobie troch pozrzędzi :laugh: ;).
Ineczko jak samopoczucie? U nas panuje grypa żałądkowa!!! Wymioty i biegunka w jednym!!! Plus wysoka temperatura.U kuzyna w domu dziennie ktoś jest następny,a to ponoć powietrzem przechodzi.Zeby cię czasem teraz taki świństwo nie dopadłao.
Aniulka mój brzusio tez nie daje o sobie zapomnieć!!! Nawet nóg nie moge sobie porządnie wydrzec bo fucze jak wsciekły jeż,o wycieraniu podłogi nie wspomnę.
Dzis byłam na targu i kupiłam sobie komplet nerzędzi kuchennych,słoiczki na przyprawy i garnuszki z przykrywkami i kilka dupwreli jeszcze. W kuchni juz mi niewiele brakuje oopócz kilku drobiazgów bez których da sie przeżyć i uzupełnionej lodówki ;D.Ciekawa jestem co mi gin powie we wtorek.Teraz jak mąż będzie po nockach to chyba już sie bede z mebelkami tachać.Juz w sumie mogłabym posciel przenieść i spac tam ale boje sie w nocy teraz przed rozwiązaniem być sama,wiecie w razie czego nie będe musiała do nikogo dzwonic. Mąż paneliki skończy we poniedziałek potem jezce po listwy musimy jechać i kominek skończyć i już ;D Tak sie ciesze!!! Chciałam sie wyrobić i chyba mi Bozia pozwoli.
Spadam poczytac jeszcze inne wątki i kłade sie bo jutro jade na odpust do mojej babci kochanej. Mam nadzieje że Izis sie już nie męczy.Pa

moja żona urodziła o 20.06 waga 2850g. wzrost 48 cm.porud trwał 19 godzin a ostatnia faza tylko 10 min.
kubuś jest super,jutro powklejam zdjęcia bo dzisiaj już nie mam siły po 24h w szpitalu.

Wow!!! Moje gratulacje tatuśku.Własnie pisałam na wątku samopoczucie że pewnie juz po wszystkim,a tu masz naprawde.Moje gratulacje.Niech rosnie szybko i zdrowo.Pozdrów zone od nas i wklejaj fotki szybciutko bo jesteśmy ciekawe waszej pociechy. Pa

a to zdjecia kubusia:
im0009822cc.jpg

im0009832we.jpg

im0009859mw.jpg

im0009891jx.jpg

im0009969ml.jpg

im0009978lr.jpg

dziekuje wszystkim za szczere życzenia w imieniu swoim i żony nawet nie wiecie jak się ciesymy.
Dla wszystkich przyszłych tatusiów, poród rodzinny to coś najwspanialszego na świecie nigdy czegoś takiego nie przeżyłem to jest cudowne i nie ma sie czego bać.

Izis, jak dobrze, ze juz po wszystkim ;D
dobrze ze mam to nocne wstawanie do lazienki, bo ciagle meczyl mnie brak wiesci od Was
zdjecia sa wzruszająco piekne, takie prawdziwe zycie
Izis nawet po tylu godzinach meczacego porodu wyglada cudownie
Mieliscie cesarke w zzo, czy jednak skonczylo sie naturalnie?
jesli gdzies nie doczytalam zaspanymi oczani to przepraszam)
tak sie ciesze Waszym Szczesciem ;D
i oczywiscie Gratuluje ;D
dziekuje tatusiowi za wsparcie przy porodzie i wiesci
trzymajcie sie i do nastepnych wiesci ;D

reklama
Kubus jest prześliczny, Izis i tatusiowi serdecznie i gorąco gratuluję.
Izis dałaś radę, brawoooo !!!! Jesteśmy z ciebie dumne i czekamy na ciebie na forum, rozdwojone lub nie...

Tatuś niech się wyśpi i do synusia  :laugh:

GRATULUJĘ

Do góry