reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

tak lepiej sie czuje niz rano, dziekuje ;D
jednak jak sie poruszam to zawsze jest lepiej ;D
juz teraz planuje czym sobie uatrakcyjnic wieczorno-nocne godzinki bezsennosci, zeby sie wkoncu tak wymeczyc, aby pasc i pospac przynajmniej kilka godzinek do rana ;D

reklama
a ja dzisiaj wyprałam z tatą naszegi kundla ;D - jeeeezu ile to roboty
plecy mnie bolały ale tylko chwile :)

teraz siedze wykąpana i się ponownie pocę taki jest upał :p :p :p

w nocy śniło mi się 2 razy, że urodziłam

ale tylko taki wycinek porodu jak mała wychodzi ze mnie
raz jak rodziam to prawie niebolałao ale potem coś mi robili, ciągnęli za coś czy takim piachem tarli, że wyłam z bólu :p
a za drugim razem sniło mi się to samo ale juz nie robili mi tego bolesnego czegoś :laugh:

mój mąz się martwi, że w łeb dostaję :p ::)

ja robie to rano ;D

a w dzień to czasem się zastanawiam czy ja jestem rzeczywiście w ciązy ::)
bo sie tak dobrze czuję i niektóre rzeczy robię jak bym nie była w ciązy np. myję stopy w zlewie :laugh:

no bo babcia dobrze wie że kobiety w ciąży mają humorki i dlatego nie bierze sobie Twoich uwag do serca, a pewnie myśli że jest ci bardzo pomocna, zwłaszcza teraz jak juz jesteś na finiszu ;D ;D ;D

reklama
Do góry