reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

siwasek-ja tez bede pisac prace, co prawda dopiero licencjacka ale tez sie trohe boje...
wlasciwie to powinnam juz zaczac:)))
mam nadzieje ze zdaze zanim maks pojdzie do szkoly ;D

reklama
dostalam wczoraj 3 pary body rozowego na 56 cm
maks juz tego nie wynosi:)nie bede go w roz ubierac
moze ktoras z was chce?niech mi adres na priva napisze to wysle to
dostalam tez kupe ubranek z mothercare takze maks jest ubrany do roku:) i wszystko nowe-mam zajebista rodzine:)))

Witam moje kochane,

Spieszę zameldować że brzuch na miejscu, dzidzia w środku.
Pochłonęło mnie szykowanie gniazdka na maksa. Jakaś przedziwna rzecz, mam ochotę wszystko pozmieniać.

Wczoraj do zamknięcia buszowaliśmy po centrach handlowych, kupiliśmy w Ikei zasłony do pokoju, fajowe, zupełnie inny klimacik nam się zrobił w sypialni, dzisiaj pomalujemy jedną ze ścian w kuchni na ciemno-butelkową zieleń, pozostałe są żółte...

No i jeszcze parę pomysłów do realizacji mam, nauka na razie idzie w las i aż mnie cholera bierze jak o niej myślę...

Gorąco we Wrocku jak w piekiełku.

Mi już humor wrócił, ale do wczoraj to ryczałam jak bóbr. Wszystko mnie na potęgę wkurzało .

Widać potrzebowałam już na gwałt jakichś zmian, bobas nie wpłaywa na nie, więc sama się postarałam.

Jest git, polecam zakupy.
A.. no i jak zacznę rodzić to sms do Aniulki i Izis leci jak strzała, choć wierzę że Krzyś da mi w końcu pójsć na ten egzamin w terminie.
Jak dla mnie 24 wieczorem mogę walić prosto na łóżko szpitalne.

Buziaki gorące. Miłego weekendu.

Joanka bo ja już chciałam do Ciebie smsować. ;) Dzisiaj jest dzień Izis... biedulka się męczy w taki skwar. Może juz urodziła??? Jak dostanę eskę od jej męża to zaraz Wam przekażę. Na razie ciiiiiiiiiiisza

Fajnie, że udało Ci się wygospodarowac troche kaski na zmiany. Nie ma to jak zakupy na poprawę humorku. A co to było co Ci leciało chyba przedwczoraj??

Siwasek i Kangurki uszy do góry... dacie rade z tymi studiami. Grunt to dobra organizacja i wszystko będzie dobrze

Matko kochana, właśnie przeczytałam o Izis, szok, przeciez to formum oczekujących bez Izis w komplecie, no nie ...

Pewnie już tuli bobaska do cycusia. Cudownie, aż mi gęsia skóka wyskoczyła, co tam moje zakupy wobec takich wieści.

IZIS TRZYMAJ SIĘ KOBIETO !!!!

A kaskę na zakupy nie wygospodarowaliśmy, tylko, jak to się mowi "poszliśmy na całość" a co tam.
A to co mi leciało to chyba E.T. jakieś, bo przepadło bez widu i słuchu. No i dobrze.

Aniulka, pisz od razu jak się Izis odezwie. Tak bardzo cieszyła się Winią a tu proszę. Strasznie się cieszę.

Melanie, na poprawiny leć, może dzisiaj się uda ?

Papatki :-* :-* :-* :-* :-*

wpadłam zobaczyć czy wiadomo co u Izis, narazie cisza
męczy sie w taki upał!
od wtorku zapowiadaja spadek temperatury
może....
upał mnie wykańcza
ledwo obiad ugotowałam
ogarnełam troche dom
pranie wywiesiłam i mam dość
Aniulka I Ineczka wyślę Wam mój numer kom na priva w razie czego ;)
prosiłabym też o Wasze numery
Joanka fajne takie zakupy, zawsze poprawiają humor
życze dotrwania do egzaminu
Siwasek i Kangurki powodzenia na studiach, bedzie dobrze!

Marta, przeslalam Ci nr, mam nadzieje, ze doszedl ;d
czekam jeszcze na pranko do wywieszenia
kupilam dzis kilka cieplejszych czapeczek i jednak przytachalam do domu rozek ;D

co do mam na studiach to zazdroszcze im, ze pojda juz do pracy z odchowanymi bobaskami
i podziwiam
to chyba jedno z lepszych sposobow na dobre zaplanowanie pozniejszej kariery
ja dlugo po studiach nie myslalam o dzieciach, bo szkoda mi bylo pracy od rana do wieczora ;D
ale na szczescie poukladalam sobie w pore w glowie ;D

reklama
Do góry