reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzień dobry!

chciałam już rodzić w nocy, ale jednak ze względu na pogodę się rozmyśliłam ;), zdecydowanie za gorąco.nie wiem jak u was, ale w moim szpitalu, oddział położniczy i noworodkowy to istna cieplarnia, dlatego zrezygnowałam. wątpliwa przyjemność 24h w saunie.
a tak naprawdę miałam silne i regularne skurcze i właściwie już wybierałam się na porodówkę, ale nic z tego, skurcze całkowicie ustąpiły!! już się cieszyłam,jednak w perspektywie tego egzaminu to bardzo dobrze :)!

reklama
obcielam trohe i farbnelam, bo moj maz mowil ze coraz mniej mu sie podobam :p
zrobie pare zdjec nad jeziorkiem to wam pokaze
musze jakis obiad zrobic-wczoraj byly zupki knorra:/
nie mam zadnego pomyslu bo jest cieplo i nie chce mi sie stac przy garach
w ogole to chcialabym sie wyspac:D
moj maz wczoraj mi zrobil scene zazdrosci:DDDD
o 22 zadzwonil moj najlepszy kumpel (kiedys nawet razem mieszkalismy jak na studia dzienne chodzilam)
i chcial pogadac (mysle ze ma jakis problem...)
a moj maz zaraz sie obrazil i nie chcial ze mna gadac...
bo sie bal ze wyjde i nie wroce :laugh:
wg. niego nie ma przyjazni miedzy facetem a kobieta
ale po slubie to raczej mozliwe przynajmniej z mojej strony ;D
i mysle ze zaden normalny facet nie probowal by mnie zarywac
a na pewno nie taki ktory mnie zna:DDDD

tunia jak ja rodzilam to tez byly mega upaly
i w szpitalu jakies 50 stopni
ale kazda ciezarowka dostawala przydzialowo wode mineralna ;D taki bonus za urodzenie chyba

posiedze tu chyba jeszcze bo moj maz sie robi na bustwo a jemu to zabiera wiecej czasu niz mi
pewnie dlatego ze jestem naturalnie ladna ;D

No Kangurki.... Czekamy na fotki.

A z tymi chłopami to już tak jest. Jedni okazują zazdrośc inni nie i nigdy nie wiadomo co lepsze. Mój nawet jakby go skręcało z zazdrości to przede mną będzie udawał twardziela, ze go nie rusza, ale ja go już tak znam że doskonale wiem kiedy gul mu skacze. ;) ;) ;D

tunia to może dzisiaj będzie powtórka i to Ty bedziesz następna???

ta...
ale ja tez jestem zazdrosna
z jednej strony wiem ze nic mi nie grozi-bo sie kochamy
a z drugiej...
powywalalam ostatnio wszystkie zdjecia bylych mojego meza:DDDD

Oooooooooooo ja tez jestem straszna zazdrośnica i okazuję to! Z wiekiem i ze stazem mam juz troszke dystansu i chyba zaufania do męża ale też potrafię mu nawtykac i scenę zrobić.... ale nigdy nie przy ludziach.
Jestem taka, ze jak cos mi nie pasuje to odrazu mowię i nie owijam w bawełnę.

O byłe dziewczyny nie jestem zazdrosna, bo co było przede mną to nie ważne. Wazne co się dzieje od momentu kiedy jesteśmy razem.

Witam wszystkie kochane wrześnióweczki
Na początku serdeczne gratulacje dla nowych mamusiek: Kociak, Anik, KK,Blanuś, Mada i Edit.
Witam również Tunię.
Ja z Natalka wróciłyśmy do domku w srode. Na szczęście obyło się bez żółtaczki. Ale nie pisałam nic wcześniej bo jakoś czasu nie miałam ;D Zreszta teraz tez pisze z mała przy cycu. ::)
Kilka słów na temat mojego porodu. Strasznie się cieszę, że mam go już za soba. W sobote pierwszy raz wylądowałam w szpitalu na izbie zw skurczami co 8 minut. Tam mi zrobili KTG i wyszło ze skurczy to ja wogóle nie mam a rozwarcie tylko na 1,5 cm. Wróciłam do domku.
Cd nastapi...

reklama
Do góry