reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

na paznokciach mam zwykły mleczno różowawy - tzn taki naturalny lakier
ale jak sobie pieknie skórki powycinałam
krew sie lała ;D

reklama
nieeee krótkie na 2 mm :p dłuższymi sie drapie ;D
no chyba, że akryl, tymi sie nie drapie, nie sa takie ostre jak naturalne

Ja też mam krótkie ale płytkę paznokciową mam raczej długą.
Przez całą ciąże super mam paznokcie jak nigdy ::)
A akrylowych bym sobie teraz nie zrobiła bo niewyobrażam sobie opieki przy dziecku z długimi pazurkami ;)

Ja nie znam żadnych fajnych życzeń poszperaj w google tam cos znajdziesz ja zawsze z tamtąd ściagam ;D

Cześc dziewczynki ;D ;D

Melanie to dzisiaj po 21 rodzisz tak??? ;D ;D

Marta dziekuję za uznanie  :laugh: powodzenia u gina, oczywiście czekamy na relacje.

Joanka się wczoraj nie odezwala. Czyżby rodziła???

U mnie też upał i mam strasznego lenia, a po południu gości.... a mi sie tak nic nie chce...

Isiaczek jeśli karmisz butelką to powinnas poić Kubusia. Niekoniecznie wodą z glukozą. hipp ma takie fajne cherbatki juz od pierwszego miesiąca. Możesz śmiało zamiast glukozy dać małemu cherbatkę

reklama
Do góry