reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Siwasku, witam cię  serdecznie.  Tym bardziej że mnie również niedawno dziewczyny "przygarnęły".
Ciąża mija tak miło i szybko z wrześnióweczkami.
Pamiętam że w pierwszej ciąży 9 miesiąc to był najdłuższy miesiąc w moim życiu.
A tu proszę, dzień po dniu nowe bobaski...

Ineczka, no co ty z tym Październikiem, we wrześniu się uwiniesz i już.
Jeszcze się taki lekarz nie urodził co by potrafił na początku września powiedzieć że w tym właśnie miesiącu nie urodzisz.
Skąd on takie rewelacje czerpie ? Nie zna się na mamusinej intuicji.
A co ci twoja podpowiada ?

Izis, plamy nigdy nie były moją mocną stroną. Wiem tylko że łatwo je zrobić, a trudno usunąć.... ;)
Najgorsze są takie na ulubionym ciuszku, prawda ? A zwykle na takich właśnie pojawiają się najchętniej...

Melanie, jak skrzydełka? Bo czytało się o nich smakowicie. Pochwal się jutrzejszymi łowami w ciuchlandii, szkoda że ja takich fajnych we Wrocku nie znam...

Aniulko, czekam na relację z opinii twojego gina na temat żółtych glutów... ;) Moje nie odpuszczają, a do ginki mam dopiero na 23....

reklama
Hejo!!! Jestem i żyję ;D Widze że Kaszu juz mnie zakablowała ;D ;D ;D.Normalka ja juz chyba nie odpocznę przed porodem. Panelki przywiezione i czekaja wolnego od pracy męża.Jutro położymy kafeleczki przed kominkiem i pojutrze paneliki kłaść będziemy.Może jednak zdąrzę przed rozwiązaniem??? ::) Wczoraj wyprałam tapczan dwie pufy i fotele i juz myślałam że mnie odwioza ,ale niestety fałszywy alarm :p :laugh: ;) Posprzątałam bo teściowie dziś lub jutro wracają i teraz juz mi się nic nie chce :p.
Melanie ale mi smaka narobiłaś tymi skrzydełkami,chyba cos upichcę :laugh:
Siwasku witam na forum i zycze Tobie byś wsród Nas spędzała najmilsze teraz chwile ;) :laugh:
Aniulka zdaj relacje z wizyty.Może ty następna rodzisz? :laugh: ;)
Ineczka wyobrażasz sobie uśmiechnięte miny rodzących po tym gazie.napewno wyglądają jakby sie trawki śmieszki napaliły ;D ;D ;D ;)
Izis co do plamy to ci nie pomoge bo sama mam ten problem.Wyprałam troszke spioszków razem ze oblamowanym na czarwono sliniaczkiem i tez mam kilka plamiastych ubrań.jak juz poznasz tajnik jak sie ich pozbyc to tez czekam na rade :)

Beacia, twoja dzidzia to będzie chyba super pracownik roku.
Przy takim finiszu ciąży...

Ale zazdroszczę tych prac przy urządzaniu domku.
Sama bym coś zrobiła w swoim M ale kasiory brak i tyle. Jedyne porywy to przestawianie starych gratów.

Poza tym co grosik do grosika wpadnie to na bobaska idzie...Jak studnia.

hihii
Nałożyłam mężowi na talerz 3 szt i odłożył jedną, bo powiedziłał:
"Po co mi tak dużo nałożyłaś ??? "
a na końcu jak mu się pusto na talerzu zrobiło patrzy na mnie i mówi:
"no to zjem to też" :D

No więc jestem po wizycie. Nic ciekawego się nie dowiedziałam. Szyjki brak ale rozwarcia ZERO!!!!! Jak nie urodzę to w przyszłym tygodniu w czwartek mam przyjśc na wizytę, wtedy będę miała ktg i usg. Mam nadieję że juz nie pójdę na wizytę tylko do szpitala ::)

Joanka moje gluty się wybieliły i takie mają być. BIAŁE, a właściwie przezroczysta galaretka. ;)

reklama
Do góry