reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no sama nie wiem
jak mnie ktoś wkurza to nawet jego obecność działa mi na nerwy
i ni jak nie mogę się przekonać i zluzować

no ale to juz mój problem :p ;)

w następnym życiu będę seryjnym mordercą ;D >:D

reklama
Melanie widziałaś kiedys seryjnego zabójcę z twarzyczka aniołka ;D Dobry kamuflarz ;D ;)
Ale pędzicie z tymi postami!!!!! :o

Melanie ja też wychodzę z tego założenia że jem dużo tego co potem mi nie będzie mozna ;)
ale nawet tak dokładnie to nic niewiem o diecie karmiacych muszę coś poczytać na te tematy i zrobić jakiś początkowy jadłospis ::)
Niektóre karmiące piszą że jedzą praktycznie wszystko no ale niewiem czy ja też się do nich będę zaliczać ::)
Co do plam dzięki za ogólne zainteresowanie chyba spróbuję namoczyć w vanischu do kolorów może zadziała...
Aniulka to termin cię goni musisz się bardziej postarać ;D
Ale mnie też goni bo do poniedziałku mam tylko zwolnienie a niewiem czy ten dupek lekarz jeszcze mi wypisze czy będę musiała już brać macieżyński :mad:

KingaB pisze:
To jeszcze ja, tak na chwilke.Chyba sie nie obrazicie, ze Was podczytuje?Ale tak mi sie wtedy przypomina jak to ja mialam rodzic.Chcialam Wam tylko powiedziec, ze u nas na 30 dziewczyn, ktore znaly plec swojego dziecka 3 urodzilo sie cos innego niz mialo. ;D Taki psikus im dzieciaki zrobily.Ciekawe jak to bedzie u Was.

Kinga ja to płeć badałam u 3 różnych lekarzy, żeby właśnie zmniejszyć to ryzyko
a jeden z nich ma opinię nieomylnego ;)

no u mnie to trochę zawirowań było z tą płcią, ale jeśli ja na ostatnim USG nie widziałam jajeczek mojego Krzysia, to ta moja córcia będzie miała wieeeelki problem między nogami....

Idę coś wszamać no i do nauki, a wy kochane bierzcie nogi za pas i do Lumpików bo nosy macie jak mało kto.

Melanie, jeśli mi się chłop urodzi to ci z chęcią oddam kilka ładnych różowiastych szmatek dla dziewczynki. No nie wyobrażam sobie małego mężczyzny w tych ciuszkach a o trzeciwm dziecku nie ma mowy. Może dziecko by i przeszło, ale trzecia ciąża. brrrr.....

witam!
pracowicie się zaczęło od rana. moje rano zaczyna się o 4, od czterech miesięcy budzę się właśnie o tej godzinie, a dopiero od niedawna postanowiłam ten czas wykorzystać na naukę ;), więc od 4 się pilnie uczyłam i teraz pędzę, czyt. toczę się do miasta :), może też coś upoluję

miłego dnia!

zapomniałam odnośnie płci, moja kuzynka w niedzielę urodziła swoja dzidzię. przez całą ciążę wybitny pan profesor z Opola twierdził, że to będzie dziewczynka, a na pytanie przyszłych rodziców zareagował wielkim oburzeniem, jak w ogóle mogą podważać jego kompetencje i autorytet. więc czekali na Zosię, ale doczekali się Antosia :)!

reklama
Joanka no ja jestem ciekawa co ten Twój potomek ma między nóżkami ;)

Tunia a jeśli można wiedzieć, to czego się uczysz tak wcześnie rano? :)
jakie pytanie zadali, że się uczony dokotrek oburzył?
byli u innego na usg?

Do góry