reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Jabłko robię na dwa sposoby albo ścieram dodaje do cebuli razem smażę albo kroję w plastry wrzucam do już usmażonej cebuli i trochę razem podduszam - z jabłkiem jest taki inny smak kwaskowy,fajny ;)
a mnie zaciekawił ten sosik miodowo-keczupowy ::)

mieszasz miód taki lejący się z ketchupem my mamy Włocławek, ale u Ciebie nie wiem czy będzie ::)
i jeszcze musztarda
proporcje mniej więcej podobne

mieszasz i wlewasz do miski gdzie już jest mięso
i tak się kisi jakis czas ale można też od razu piec w piekarniczku :)

bo ten przepis pochodzi od żeberek ale one są dla mnie za tłuste ale też świetnie smakuje mmmmm...

Narobiłaś mi smaczka na cosik takiego jutro może wypróbuję ;) ::)
Nawet niewiem czy Włocławek jest u nas ja używam Pudliszki też polecam.

A właśnie miałam się zapytać o dwie rzeczy z różnych bajek ::)
pierwsz to;
-czy można wywabić plamy z zafarbowanej jasnej koszulki(plamy są żółte od ścierki :mad:)
druga to;
-czy słyszałyście że czasem w szpitalach podczas porodu jako znieczulenie podaja jakiś gaz rozśmieszający-poważnie czytałam dziś na Noworodku ale ta panna mieszka chyba w Angli,więc niewiem czy u nas też tak praktykują ::)

Izis ja slyszalam o tym znieczuleniu, w Polsce prawie wogole nie stosowane, w Anglii na porzadku dziennym
i to wlasnie jest nic innego jak gaz rozweselajacy

Czesc Wrześnióweczki!
Dopiero dzis zdecydowalam sie ujawnić choc jestem z wami już od dawna, tzn. śledze to forum i często na nie wchodze. wcześniej nie chcialam sie logowac bo wydawalo mi sie że nie bede tu zbyt czesto, a jednak teraz wchodze po kilka razy dziennie ;D
a wiec napisze wam kila słów o sobie bo ja o was juz troszke wiem,a wy o mnie nic. :laugh:
Mój termin to 25 wrześnień, ma to być dziewczynka - Iga i już nie moge ise doczekac tego dnia kiedy ją wreszcie utulę
:) :) :)
Pozdrawiam szczególnie Melanie, Izis, Aniulkę i Ineczkę bo was poznalam najlepiej.
Jestem z wrocławia i mam 23 lata :)

Łoj a to ci niespodzianka!!!!! ;D ;D ;D

Witamy Cię serdecznie i szkoda, ze tak późno się odważyłaś, no ale lepiej późno niż wcale. ;D Będziemy Ci teraz mogły pokibicowac tak jak Ty nam. ;) Wpadaj jak tylko znajdziesz czas i ochotę. Wpisz się na listę terminów, Melanie napewno Cię dopisze. ;)

No ja też żałuje że tak późno...
:)
ale może nadrobimy straty ja już urodzimy i będziemy sie razem wspierac w pieluszkowych"kłopotach"

reklama
cO NIEKTÓRE MAJĄ JESZCZE CZAS DO PORODU, WIĘC ZDĄŻYMY SIĘ JESZCZE POWSPIERAĆ PRZED.

Ups caps mi się włączył... ::) ::)

No a po porodzie w miarę możliwośici też będziemy oczywiście się wspierać ;)

Do góry