reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

SIWASKU siemka witamy w naszym skromnym gronie :)
Ineczka dzięki za inormacje na temat gazu ;D szkoda że u nas go niestosują ;D

reklama
Właśnie przed chwilą dzwoniła teściowa że mi świeże warzywka ze wsi. dała mąż mi wieczorkiem przywiezie :)
tymczasem idę coś zjeśc.Pozdrawiam was gorąco i obiecuję często zaglądać :laugh:

Izis co to było dzisiaj z tymi przekręcanymi literkami????? na porodówkę się wybierasz że z wrażenia literki połykasz???? ;D ;D ;D

Siwasku nie obiecuj tylko zaglądaj ;D

Aniulka pisze:
Łoj a to ci niespodzianka!!!!! ;D ;D ;D

Witamy Cię serdecznie i szkoda, ze tak późno się odważyłaś, no ale lepiej późno niż wcale. ;D Będziemy Ci teraz mogły pokibicowac tak jak Ty nam. ;) Wpadaj jak tylko znajdziesz czas i ochotę. Wpisz się na listę terminów, Melanie napewno Cię dopisze. ;)

Własnie dobrze powiedziane
łoj co za niespodzianka ;D
równiez witam serdecznie i
zadzieram kiece i lece wpisać Cię na listę ;)

Izis wziewne znieczulenia tez maja jakies tam swoje ujemne wplywy na dzidzie, wiec nie ma chyba za czym tesknic ;D
wczoraj widzialam chyba w faktach cos o porodzie bez bolu
jeden lekarz - facet mowil, ze on sie bardziej boli bolu zeba niz bolu porodowego
no ja mysle ;D ;D ;D
znalazl sie znawca ;D

witaj siwasek ;D razniej nam bedzie ;d

a moj lekarz dzis mi powiedzial, ze jedzie na urlop, wypisal mi skierowanie do szpitala jakby co (myslalam, ze w dzisiejszych czasach nie trzeba skierowania do porodu ??? )
i powiedzial, ze ja we wrzesniu to nie urodze :.....(
wczorajsze ktg bylo tez tylko dla jego orientacji, czy cos sie nie szykuje
zostal mi jeszcze miesiac tycia  :p
w takim razie zycze sobie, zeby bylo cieplo co najmniej do konca listopada !

posile sie jakims kalafiorkiem i wybywam na ciuszki, moze tez mi sie poszczesci ;D

Izis a co do plamy to ja bym acze zaaplikowala, a jesli to nie pomoze to sie poddaje,
pewnie tylko to mydelko Aniulki by pomoglo

Aniulka jakoś mi się dzisiaj nie chciało
jutro polece z kumpelą

skrzydła były zrobione na patelni z przyprawami grilowymi

teraz na 17.30 lece do kosmetyczki a wcześniej wpadnę do koleżanki do pracy z kwiatem, bo ma imieniny BEATA
jak myslicie nasza Beacia też ma?

czemu masz stracha???

Izis o spraniu przebarwienia to ja nie pomogę
no chyba, że wygotujesz jeśli można tak potraktować tą tkaninę ::)

a znieczulenie to by było coś ;D prawdziwa impra ;D

Ineczka ja kiedyś kilka dni cierpiałam z powodu zapalenia ozębnej
brałam antybiotyki i tablety przeciwbólowe - leżałam w łóżku i wyłam z bólu
nic nie pomagało

i twierdze ze przeżyłam najgorszy ból w moim życiu w dodatku trwający kilka dni - chyba 5
więc co tam taki poród .... psiii

Izis jak ty zrobiłas te plamy ???? Może wystarczy wyprać jeszcze raz bluzkę w proszku do białego i dodać troszkę wybielacza??? Chyba że to jest kolorowa bluzeczka?

reklama
Uprałam ją w pralce z żółtą ścierką a bluzka nie jest cała biała więc nie mogę użyć bielinki ::)
Może spróbuję ją wygotować ::)
A ja już rano przecież sepleniłam ;D

Do góry