reklama
ustawiłam dzisiaj łóżko w sypialni, wyrzuciłam 3/4 każdej z szaf i jakoś tak lekko się poczułam.
Któraś z was pisała że to jakiś syndrom uwijania gniazdgka. No to chyba mnie dopadł
.
A żrę również jak przystało na gabaryty, duuużo i mam ciągle ochotę na kaszankę swojską z grilla.
Któraś z was pisała że to jakiś syndrom uwijania gniazdgka. No to chyba mnie dopadł
.
A żrę również jak przystało na gabaryty, duuużo i mam ciągle ochotę na kaszankę swojską z grilla.
Dzisiaj byliśmy rodzinką w kinie. Dostałam w Smyku bilet darmowy za to że zrobiłam zakupy za ponad 50 zł. Fajnie bo zakupy kosztowały mnie 53 zł, a bilet do kina kosztowałby mnie 19 zł.
Byliśmy na bajce Magiczna Karuzela i moja kochana dzielna Majka całą prawie bajkę darła się, że się boi. Rewelacja.
Swoją drogą debilne czasami bajki robią dla dzieci...
Byliśmy na bajce Magiczna Karuzela i moja kochana dzielna Majka całą prawie bajkę darła się, że się boi. Rewelacja.
Swoją drogą debilne czasami bajki robią dla dzieci...
reklama
Moj maz nie dal sie namowic na wyjscie, martwiac sie ze sie przeziebie, wiec zaopatrzyl mnie w dvd a sam na mecz wyniosl sie przed drugi telewizor i siedzi
a ja najpierw przestraszylam sie Dody, bo wygladala jak joda w bialym kaftanie a pozniej jakby sie z saloonu urwala ;D
a ja najpierw przestraszylam sie Dody, bo wygladala jak joda w bialym kaftanie a pozniej jakby sie z saloonu urwala ;D