reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Brodka wyglada jak stara baba w tym kolorze miała ładne ciemne to specjalnie sobie przefarbowała żeby poważniej wygladac dla tego amanta swojego...
A Manadaryna ponoć powidziała że chce wszystkim pokazać że umie śpiewać i to nie playback :o

reklama
No własnie ja myślę, że ona jakoś tak kaczuszkowato wygląda
nie wiem czy to wina tego co ubrała czy tej dużej fryzury ::)

i odnoszę wrażenie, że sie nie stara, bo potrafi lepiej śpiewać

a na 2ce będę Miski i chyba będę je oglądała - nasze piękne poleczki ;)

No Flinta jest ok. i lubie tę prowadzaca Paulinę Jaskolska ładna babka zawsze super ubrana i zgrabniutka ;)
O a teraz śpiewa Reni Jusis wyglada jak dureń hihihi

hahahahha

a u mnie za oknem jakas biesiada :p
zagłusza mi Sopot >:D

Izis popatrzałam chwilunię na te Miski...
prowadzących...
i Wilki :p

zostanę jednak przy koncercie w Sopocie - lekko inny poziom
mimo wszytko

reklama
Cześć Baby! ;D ;D

Wreszczie dopchałam się do neta! ::)

Mąż cos grzebał w kompie z programami a teraz padł razem z młodym, usypiając go, więc ja myk... i czytam co porabiałyście. ;)

Miałam dzisiaj trochę roboty, bo przestawialismy meble w pokoju, żeby zrobić miejsce na łóżeczko. Przy okazji wygoniłam moich facetów na rowery i wyszorowałam podłogę. Kiedy wrócili mąż poustawiał mi wszystko tak jak miało stać. Ja jednak stwierdziłam, że mi się tak nie podoba i musiał przestawiać jeszcze raz. :p :p Ale był zły... ;D ;D ;D

I chyba spotkała mnie kara za to, że wymyślam ::) Schodziłam na podwórko, żeby zdjąć pranie i..... zjechałam na 4 literach z 4 ostatnich stopni :p

Ale się wystraszyłam ::) No ale nic mnie nie boli więc chyba jest ok. Mały kopie, a to najważniejsze.

Winia cicho siedzi... poszła rodzić???

Marta ja tez mam wciąz ostatnio nerwa na wszystko. Ja lubie mieć wszystko już a mój mąz lubi wszystko zaraz... :p ;)

Miłego wieczorku. Ide zobaczyć co tam w sopocie, jak będę się nudzić to wlecę na forum.

Do góry