reklama
U mnie też ktg robi się dopiero po terminie w szpitalu. Z Kubą miałam tydzień po terminie bo nie czułam ruchów. Mój doktorek ma ktg w gabinecie ale też jeszcze nie miałam robionego, bo ruchy prawidłowe i nie ma takiej potrzeby. Zrobi mi może następnym razem, czyli za 2 tygodnie albo jak będę w terminie.
A dlaczego tak bardzo chcesz mieć to ktg??? czegoś się obawiasz???
A dlaczego tak bardzo chcesz mieć to ktg??? czegoś się obawiasz???
Izis - to kompletnie bez sensu... cholera jasna, szlag mnie trafia na tą naszą polską opiekę medyczną! po terminie jak dziecko może byc już niedotlenione albo jeszcze coś innego! Ktg wyraźnie pokazuje czy dzidzi dobrze w brzuchu, jest to uspakajająca informacja, nie?
powiem Wam, że u mojej sistery jak jeszcze była w germanach to od 5 mieisąca przy każdej kontroli robili obowiązkowo ktg. Nie całe 20-30- min, chyba jedynie 10-15min ale była to norma.
powiem Wam, że u mojej sistery jak jeszcze była w germanach to od 5 mieisąca przy każdej kontroli robili obowiązkowo ktg. Nie całe 20-30- min, chyba jedynie 10-15min ale była to norma.
izis
Fanka BB :)
No właśnie obawiam się czy mam wystarczajaco duzo wód czy nie sa przestarzałe itd. i lekarz powinien robic wszystko aby rozwiać takie obawy no nie?Pozatym widzę że niektóre dziewczyny nie maja żadnych problemów z takimi badaniami a u mnie dupa.......wszystko taka łacha że az szlag mnie trafia
Winia u mnie jest tak samo doktorek powiedział ze jezeli niem zadnego zagrozenia i nic złego sie nie dzieje to dopiero w 39 tyg. jak dotrwam do tego tyg. to mnie wysle na ktg
u nas w szpitalu tez nie trzeba skierowania jezeli jakas mama czuje niepokuj o malenstwo to idzie [ obojetnie w ktłórym jest tyg. ciazy ] i ktg robia na miejscu
u nas w szpitalu tez nie trzeba skierowania jezeli jakas mama czuje niepokuj o malenstwo to idzie [ obojetnie w ktłórym jest tyg. ciazy ] i ktg robia na miejscu
reklama