reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczka pisze:
Asiunia pokaz ten wozek w powiekszeniu, a moze daj adres do stronki w sieci
ile on wazy?
ja wlasnie sie za wozkiem rozgladam
tez podobaja mi sie bezowo-niebieskie lub niebiesko-granatowe ;D

Ineczka a jak klikniesz to też jest za mała fota ??

reklama
nic nie widze

nie wiem czy nie palnę teraz jakiegoś głupstwa ale wydaje mi się, że widziałam takie na mieście i napisane było na nich deltim

Edit ja na to KTG jeszczę nie chodzę w piątek idę do gina to mi cos pewnie powie
To trzeba ze skierowaniem chodzić na to KTG bo ja w przychodni tego niemam tylko w szpitalu ???

witam mamuski
nie było mnie pare dni w domku bo wyjechałam sobie odpoczac do mojej babulinki kochanej do Szczecina

juz kikla razy w nocy strasznie mnie boli brzusio zupełnie tak jak bym miała dostac @
i dotego strasznie bola mnie pachwiny i i taki dziwny bol w kroczu mam zupełnie tak jakby mi zaraz maluszek mił wyskoczyc
dotego puchna mi stopy strasznie

moj maluszek jeszcze sie nie odwrocił głowa w dol brzusio mam cały czas wysoko i przez to strasznie ciezko mi sie oddycha

chodze sobie codziennie na kilku godzinne kilometrowe spacerki

u nas pada i pada!
senny dzień
Gabi podziwiam za te kilkugodzinne spacerki
ja wymiękam
kręgosłup mnie boli jak połaże dłużej

Mnie wogóle boli non stop a jak połażę to lepiej nie mówić ::)
Jak tam Marta siostry jeszcze są do pomocy czy juz wyjechały?

reklama
Hej Izis!
jedna jedzie już dziś w nocy,
druga w niedzielę
okna mają założyć w piątek albo w sobotę
mam nadzieję że to zrobią!!

Do góry