reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć dziewczyny :)
Co do tej materny to może rzeczywiście coś w tym jest!!!
Moja koleżanka wcinała maternę i w 36 tygodniu urodziła dziewczynkę 52 cm 3600 waga!
Ja też brałam maternę jak byłam w ciąży i Aruś na każdym USG był większy niż wynikało to z wieku ciąży no i jak się urodził na samym poczatku 21 tygodnia miał 23 cm i 610 g a lekarze twierdzili ze nawet 500 nie bedzie ważył! Może faktycznie po maternie dzidziusie duże rosną:)

Zobaczcie za trochę ponad dwa tygodnie miałabym mojego Skarba w ramionach... :(

reklama
Ines nie wiem czy to dobrze robi Tobie, że sie tak zadręczasz
ale co ja moge wiedziec, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak badzo jest Tobie tęskno

ale opowiedź jak się kocisko chowa ?
Fajny jest ten kiciurek, może masz jakies nowe foto ? ;D

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie. Już sie dopisałam do listy z terminami wrześniówek (przynajmniej mam taką nadzieję....poruszanie sie po forum wychodzi mi dość mozolnie ;)
Ja dzisiaj cały dzien przebiegałam po sklepach aby wreszcie mieć całą wyprawkę i mogę uczciwie stwierdzić że mam już prawie wszystko - jedynie brakuje nam papmersów ale z tym nie ma problemu prawie w każdym sklepie są dostępne.
Teraz siedzę i sie objadam śliweczkami...pycha. Z tym, że nie jestem pewna jak zareaguje na to mój organizm..... ;D

Witam nową wrześnióweczkę!!!!hej Winia!
Melanie fajnie to musi wyglądać, taniec na siedząco!

ja też wsuwam materne, będe miała porównanie
Przy Igorze nie zażywałam nic, moja ginka nie była zwolennikiem
teraz od 3 miesiąca zażywam maternę
zobaczę we wrześniu co dała ;)

Ja jade na żelazie i prenatalu.....ale z wyników USG wychodzi, że nasz mała jest o dwa tygodnie do przodu?

Szczególnie nogi ma długie....tylko nie wiem po kim...niestety napewno nie po mamusi :-[

miałam dziś zakupowy dzień,
musiałam załatwić przedłużenie umowy z telekomunikacją,
byłam w mieście oddalonym jakies 25 kilometrów
trafiłam na miłego pana i załatwiłam  ;D ;D
przy okazji nakupiłam ohoho
w sumie jestem zadowolona
dopiero teraz wpadam  w szał zakupowy ;)

Winia mi też lekarz kazał zażywac żelazo, ale nie zażywam za bardzo
jak tylko wyniki mi się poprawiły odstawiłam,bo nie bardzo się czułam po nim
pije więcej soków buraczano-jabłkowo-marchewkowych za namową Aniulki
zobaczę teraz jak tam moja morfologia

A mi spodobał się Marta ten rożek z polaru. Mam co prawda juz rożek ale kusi mnie, oj kusi....

A co do Materny to ja biorę od 5 tyg ciązy ;D ;D ;D

Właśnie miałam Wam dziewczyny napisać, że widziałam w aptece tabletki z buraka jak ktoś nie lubi tych soczków. Marta smakują Ci??? bo ja uwielbiam sok z buraków, tylko nie chce mi się go robić....

reklama
Ja wcinam Prenatal,żelazo,magnez ::) to zobaczymy co z tego będzie ;)
szał zakupowy już pozamną już wszystko prawie mam z wyjatkiem pieluch tetrowych,pampersów,przewijaka i paru kosmetyków jutro zamierzam zabrać się za pakowanie torby jeszcze mam troczę czasu ale wolę być gotowa :)Ta torba to będzie dosyć spora jak ją mąż zobaczy to padnie ;) był bardzo zdziwiony że zamierzam zabrać kosmetyczkę ::)

Do góry