kangurki
Fan(ka)
hejkawidze ze wszyscy spia-macie dobrze dlugo nie pisalam, bo siedzimy teraz z mezem u kolezanki w gdansku zeby nie dojezdzac codziennie (bo to zawsze 50 km w jedna strone).Wiec pisze - juz wiadomo dlaczego Maks urodzil sie za wczesnie, to przez moje zapalenie spojowek(ktore zreszta mam przez 6 miesiecy w roku...alergia:/).Nie opalalam sie, nie cierpie slonca a poza tym z brzuchem to czulam sie jak hipopotam na sloncu. A zaden lekarz nie wpadl na to ze przez te moje oczydopiero teraz jakies bakterie wyhodowali. Malego wczoraj przeniesli z inkubatora do lozeczka, jak go zawineli w kocyk to ciagle spii lezy na poduszce elektrycznej i sie grzeje maly cwaniaka jak nie spi to sie juz taki kochany zrobil, patrzy na nas i sie smiejepewnie z nas sie smieje ;Dpani ordynator powiedziala ze wyszlismy na prosta-wiec juz jest dobrzezreszta widac ze jestdostajemy w dupe powoli-musimy co 3 godziny sciagac pokarm, tzn ja musze ale zaangazowalam w to meza-po cos w koncu jestciezko z tym trohe bo zanim gdzies wyjdziemy to musimy wracackupilam sterylizator do mikrofalowki-super urzadzenie, nie trzeba gotowac butelek i przynajmniej sie takie brudne od kamienia nie robia...
to maksiu z tatusiem
jak bede miala trohe czasu to powklejam wiecej, na razie lece na dojeniecycki mnie okropnie bola, ale maly lepiej rosnie po moim mleku, jak wyjdzie ze szpitala to dostanie bebiko czy cos w tym stylu
Fajna ksiazke kupilam-dziecko dla poczatkujacych, moj maz jak ja czytal to plakal ze smiechu
jakbyscie chcialy to moge ja komus przeslac, bo mi sie juz nie przyda
to maksiu z tatusiem
jak bede miala trohe czasu to powklejam wiecej, na razie lece na dojeniecycki mnie okropnie bola, ale maly lepiej rosnie po moim mleku, jak wyjdzie ze szpitala to dostanie bebiko czy cos w tym stylu
Fajna ksiazke kupilam-dziecko dla poczatkujacych, moj maz jak ja czytal to plakal ze smiechu
jakbyscie chcialy to moge ja komus przeslac, bo mi sie juz nie przyda