reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hejka:)widze ze wszyscy spia-macie dobrze:p dlugo nie pisalam, bo siedzimy teraz z mezem u kolezanki w gdansku zeby nie dojezdzac codziennie (bo to zawsze 50 km w jedna strone).Wiec pisze - juz wiadomo dlaczego Maks urodzil sie za wczesnie, to przez moje zapalenie spojowek(ktore zreszta mam przez 6 miesiecy w roku...alergia:/).Nie opalalam sie, nie cierpie slonca a poza tym z brzuchem to czulam sie jak hipopotam na sloncu. A zaden lekarz nie wpadl na to ze przez te moje oczy:(dopiero teraz jakies bakterie wyhodowali. Malego wczoraj przeniesli z inkubatora do lozeczka, jak go zawineli w kocyk to ciagle spi:)i lezy na poduszce elektrycznej i sie grzeje maly cwaniak:Da jak nie spi to sie juz taki kochany zrobil, patrzy na nas i sie smieje:)pewnie z nas sie smieje ;Dpani ordynator powiedziala ze wyszlismy na prosta-wiec juz jest dobrze:)zreszta widac ze jest:)dostajemy w dupe powoli-musimy co 3 godziny sciagac pokarm, tzn ja musze ale zaangazowalam w to meza-po cos w koncu jest:)ciezko z tym trohe bo zanim gdzies wyjdziemy to musimy wracac:)kupilam sterylizator do mikrofalowki-super urzadzenie, nie trzeba gotowac butelek i przynajmniej sie takie brudne od kamienia nie robia...
to maksiu z tatusiem:)
1000922resize9oo.jpg

jak bede miala trohe czasu to powklejam wiecej, na razie lece na dojenie:(cycki mnie okropnie bola, ale maly lepiej rosnie po moim mleku, jak wyjdzie ze szpitala to dostanie bebiko czy cos w tym stylu:)
Fajna ksiazke kupilam-dziecko dla poczatkujacych, moj maz jak ja czytal to plakal ze smiechu:)
jakbyscie chcialy to moge ja komus przeslac, bo mi sie juz nie przyda:)

reklama
a to ja jeszcze w ciazy i moj najfajniejszy facet:)powiedzial wczoraj ze bezemnie i kangurka bylby nikim...w ogole sie zmienil ostatnio, co 10 minut mowi ze mnie kocha:)to trohe niemeskie co prawda, ale mi sie podoba:)
1000878resize6yb.jpg

hej!
Kangurki Maksiu to silny chłopiec,skoro już przeniesiono go do łóżeczka!
super ,że masz takie oparcie w mężu.
wszystko dobrze sie układa :)
Aniulka czyżby twoje imieniny dzisiaj
Wszystkiego naj, naj, samych dobrych dni dużo, dużo słońca w Twoim  życiu!
i wszystkim pozostałym brzuchatkom miłego dnia ;D

Kangurki wszyscy sie cieszymy ze jest juz lepiej

masz silnego synka
meża kochanego

Aniulka jesli to twoje imieniny to wszystkiego naj naj naj

czuje sie troszeczke lepiej chociaz wymoity nie ustapiły za poł godziny ide dolekarza
tak strasznnie boje sie o mojego maluszka
cału czas mnie cos sciska w brzuszku

miłego dnia wszystkim zycze

kangurki tak sie ciesze, ze u Was coraz lepiej ;D
to naprawde dobre wiesci
i tak slicznie Twoi mezczyzni wygladaja na zdjeciu ;D

a dla Aniulki, Anibani i innych An
WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ZYCZE ;D ;D ;D

Czesc dziewczyny wpadlam na chwilke do domu bo przyjechalismy po ciuszki dla taty i przybory potrzebne do szpitala
Wczoraj moj tata spadl ze strychu i zabrali go do szpitala narazie jest wszystko w miare dobrze

Nasz benus rozrabia jak szalony juz z kotem stra sie walczyc
To bedzie pies obrony Spania bo raczej nie placu :):):)
Dzisiaj sa imieniny mojej tesciowej i mamusi

Aniulka chyba ty tez masz dzisiaj jesli tak to wszystkiego najlepszego i czego tylko chcesz :)

Chyba o wszystkim napisalam i nie zapomnialam w czwartek mam wizyte u pana doktora jak znajde czas zeby do was zerknac to napewno to zrobie :):):)

Aniulka tak zakopalismy topor wojeny
tata normalnie rozmawia z patrykiem i sie widzimy w sobote nawe spal u nas w nowym domu razem z mama swoja
byla mala imprezka tylko bylo 2 dni dobrze a teraz tata jest w szpitalu ::) ::) ::)
ojciec powiedzial czego chce od patryka wiec mysle ze teraz bedzie latwiej

Melanie z tym paliwem narazie nic nie wiadomo nic nie przyszlo ani nikt nie byl w domu zobaczymy co bedzie dalej
wiem jedno patryk tego nie zrobil i moga mu nagwizdac
A co do pieska to juz teraz jest puszak taka wielka kulka ledwo chodzi zrobi 2 kroki i sie wywala ;D ;D ;D
tylko bardzo zle dla mnie bo musze go do domu wnosic bo nie umie wchodzic po schodach :)

Dobra dziewczyny ja uciekam caluje was mocno i sciskam
Teskni mi sie za forum ::) ale niestety tata jest teraz wazniejszy

Cześc dziewczyny!

Dziękuję za życzenia. Dziś są  moje imieniny. Ja również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom ;) ;)

Kangurki śliczne to Wasze maleństwo!! Aż sięnie chce wierzyć że zapalenie spojówek może być przyczyną przedwczesnego porodu!

Gabi nieźle namieszałaś z tym jedzeniem... nie dziwne, że tak źle się czułas. Ja też Cię podziwiam, że miałaś siłę jeszcze na wyjazd

Kociak to Ci się znowu porobiło ::) ::) Ale najważniejsze, że sobie wszystko wyjaśniliście. Dużo zdrówka dla Taty i oszczędzaj się kochana, bo teraz maleństwo mimo wszystko jest najważniejsze

Dzisiaj lece do doktorka, ciekawe co mi powie ciekawego

Miłego dnia życzę

reklama
Aniulka teraz troszke wiecej jest do zalatwiania taty nie ma
a zakladu zamknac nie mozna napewno bedzie przez tydzien w szpitalu
a pozniej jeszcze w domu musi lezec
dobra uciekam tate wymolestowac lezy tam gdzie ja bede rodzic to sie juz zapoznam ze szpitalem ;D

Do góry