reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ines ja też trzymam kciuki.... mamy nadzieję za pare dni dostać radosną nowinę od Ciebie

Gabi przerypany masz dzień dzisiaj ale tak jak Marta pisze zatrucie ciążowe to nie tylko wymioty. przede wszystkim byłabyś opuchnięta a na zdjęciach wyglądasz ślicznie i napewno nie jesteś spuchnięta. Pomyśl co wczoraj jadłaś. Może czymś się strułaś: jakieś lody albo coś z bitą smietaną??

Marta zostaw Igora okno bez firanki, zawieś mu łądną roletę albo taką ozdobną zasłonke lub kolorową firankę upiętą pod karniszem

reklama
ale wy wszystkie jestescie kochane

dziekuje wam wszystkim za miłe słowa

nawet nie wiecie jak to pomaga psychicznie

kurcze cały czas smaruje kremem brzusio a teraz tak strasznie mnie swedzi mozna zwarjowac mam nadzieje ze nie wyskocza mi rozstepy czy cos tam jeszcze innego okropnego

ale ta moja dfzidzia to musi miec silny organizm ja czuje w brzusiu cały czas taki dziwny scisk jakby mi sie tam cos skurczało a maluszek caly czas kopie z taka siła ze jestem z niego dumna ze jest taki sliny

Aniulka ja byłam na urodzinach

teraz juz wiem ze łaomstwo nie popłaca

zjadłam trzy kwałki tortu i dwa kawałki ciasta z pianka były pyszne

potem pierogi ruskie, kanapeczki, czipsy szampana ale takiego dla dzieci

Aniulka będe musiała coś pomyśleć,roleta będzie napewno,
ja zlikwidowałam prawie wszędzie karnisze i jak zakładam firanki to na takich zazdrostkach tylko w samym oknie,był czas ze nie używałam firanek ale trochę łyso było i taki sposób wymyśliłam,tak mi sie podoba, nie lubie długich zasłon i firan bo mnie przytłaczają ;D ;D
Gabi mój też wariuje w brzuchu,jutro będe miała USG,mam nadzieję że nie okaże się że to dziewczynka  ;)
już troszkę lepiej się czujesz?
to namieszałas z jedzeniem,może się czymś zatrułaś?

uciekam spac jak bede miała problemy z zasnieciem to napewno jeszcze tu wleze albo obudze sie nocy i nie bede mogła zasnac to znowu bede wam pisac jakies pierdołki

Martus psychicznie czuje sie naprawde dobrze a fizycznie juz nie daje rady

Dobranoc

Gabi nie wiem dlaczego mama Cie tak straszy, ale objawy jakie masz nie maja wiele wspolnego z zatruciem ciazowym tylko z zatruciem pokarmowym ;D
i od tego nie robia sie zielone wody plodowe ;D
nie martw sie zawczasu
zmierz sobie cisnienie i poczytaj w necie o zatruciu ciazowym, a zobaczysz, ze nie masz jego objawow

marta3x pisze:
Melanie pokój super ,fajne mebelki,
wszystko extra pasuje,musi być bardzo duży, tyle w nim rzeczy a i tak jest dużo przestrzeni.
ja powalczyłam z firanką, nie bardzo mi pasowała do pokoju Igora, ale pieknie wygląda w sypialni ;D ;D ;D
muszę coś wykombinować w pokoju Igora,

wcale nie jest duży nasz pokój wiesz?
4,40 na 4,20

Gabi ja to Ciebie podziwiam - tak się źle czułaś a piszesz z takim pozytywnym nastawieniem ::)
super, ja tak nie umię :p

marta i co u męża - przesłaś mu dokumenty?

Kociak
a co u Twojego faceta - wiesz chodzi mi o ta aferę z paliwem

Ines ;) bawcie sie dobrze ;D

Droga Gabi nie martw sie ,napewno nie masz zatrcia ciązowego.z tego co pisałaś to masz grype żołądkową.Wiem coś o tym bo sama miałam.Przychodzi nagle i na drugi dzień jest juz o wiele lepiej.Wiem co przechodzisz i żal mi cie bardzo.Ja jak to swiństwo miałam to siedziałam na kibelku calutka noc a miske no zwrotki miałam na kolanach.masakra.I tak jestes dobra że przezyłaś ten dzień jeszcze wyjeżdżając.Podziwiam Cie za to.Do doktorka możesz oczywiście iść upewnic sie czy wszystko jest ok.Jutro będzie lepiej!!! :)
Melanie pokoik extra!!! Tez miałam nadzieje że wstawisz jaśniutkie mebelki :laugh:.Świetnie zgrane.
Ines ja juz czuje że będziesz mamusia.Kracze, kracze bo mówiły mi ,że czarownica jestem i nie jednej ciąże przepowiedziałam ;D ;D ;D I będe tak krakac do oporu!!!! ;D ;D ;D
Kociak nowa psiunia? Super bedzie sie wychowywać z maluszkiem.Ale jej da popalic.Maluszek oczywiście ;D
Marta ja juz mam szycie firanek i zasłonek za sobą.UFFFF ..... nareszcie!!!! Poszyłam komplety do dziewięciu okien a do trzech kupiłam gotowe z netu z wisana. jaki bedzie efekt to wkleje we wrzesniu bo narazie nie wieszam ,dopiero przed sama przeprowadzką.
Ja dziś miałam pracowity dzień.Uszyłam sobie pościel z bawełny ,która już chyba 20 lat leżała alb i wiecej w szafce.Moja mama ja jesze kupiła na kartki ;D Ale fajna była to mi żal było wyrzucić,taka biała w brązowe drobne listeczki.Potem ja uprałam i wyprasowałam.Odmroziłam lodówke,zrobiłam porzadek przy bieliżnie i juz mam dosyć.Wpadłam na chwilkę sie zameldowć i zmykam do wyrka....mam smaka na lody ..... ide zobaczyć czy jeszcze są ;D :laugh: ;)narazie

Melanie wiesz że ten mój mąż roztargniony je znalazł. to był cały portfel:forsa,paszport,ubezpieczenie.musiał mieć ładnego stracha.
znalazł w pokoju w którym mieszkają.
jest ich tam 4, wyobrażam sobie jaki mają bajzel, skoro mu portfel zginął.
Beacia kiedy ty będziesz odpoczywać?
podobno idą wielkie upały, ja wymiękam,
czuje się jak wieloryb
nawet palce u nóg mam grube :mad:

reklama
Marta odpoczywać to bede chyba w przyszłam roku.Teraz jakos nie mam kiedy.Bedzie jeszcze roboty z ta przeprowadzka i umeblowaniem itd itp.ale jak juz nie bede sie umiała ruszac wezwe ekipe rodzinna i beda czarna robote za mnie odwalać ;D.mam nadzieje ze mi nie odmówia.Moja babcia sie juz zadeklarowała i kuzynka tez,to mysle że jakoś to będzie.Ja tez juz zaczynam puchnac a jeszcze całe dwa miesiace do końca.Maluszek tak rozrabia mi w brzuszku że nie moge wysiedziec .Spadam na wyrko.Dobrej nocki.Papa

Do góry