reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edit, trzymam za slowo, zapisane czarno na bialym wiec sie juz nie wykrecisz ;)
Od czerwca zaplanowalam odpoczynek na sto procent. Byc moze bede miec dosyc biura i tego mlyna wczesniej,ale czerwiec to najbardziej wiazacy termin. Skrzykiwac sie, zrobimy zlot obelixow :D

Madzik, jejcia jaki on slodziuchny. Nic tylko rozpieszczac!! No wlasnie, jak to zrobic zeby tego nie robic..;)

O usg za chwilke, najpierw sprobuje wkleic Jagode.

reklama
Jagoda podczes wjazdu na sniezke
resizeofnasniezke1xr.th.jpg

Nad jeziorem
resizeofnadjeziorem8wg.th.jpg

Pierwszy dzien szkoly
resizeofpierwszydzienszkoly9ki.th.jpg

Z mama
resizeofzmama2sb.th.jpg

widac?

Madziula witaj wśród Wrześniówek. ;D

Anija Twoja Jagoda jest cudowna, to już mała kobietka. ;D Cudne to z konkursu tańca.
Rozpieszczać czy nie rozpieszczać, oto jest pytanie. ;) Staram się być twarda, ale wiadomo że się nie da. ;)

Właśnie się dowiedziałam, że nasz Prezes ustalił piątek dniem wolnym od pracy. Będą tylko dyżurujące osoby.

Piękne te wasze dzieciaczki Anija i Ma-dziku! Słodkiego Lesia widziałam chyba na forum w gazecie, ale nie jestem pewna, było tam w każdym razie sporo fotek z Lesiem, kotkami i całą rodzinką :)
Anija - śliczna ta Twoja dziewusia, prawde mówiąc właśnie takie jest wyobrażenie o mojej córeczce, ciemne, grube i długie włosy i ciemne oczy. Mój mąż jest ciemnym blondynem i ma niebieskie oczy a ja zielone a włosy raczej ciemne. A jaka będzie nasza mieszanka - któż to wie, musimy poczekać. Śniła mi się kiedyś jako blondynka z cieniutkimi włosami i całkiem możliwe, że taka będzie :)
Ma-dziku, ten twój prezes już po raz drugi jawi nam się jako bardzo ludzki, fajny człowiek. Jak odchowam córcię to chyba będę ubiegała się o pracę w Twojej firmie ;)
Acha - Anija, wcale nawet nie zamierzam zacząć się wykręcać! ;D
Madziula - witaj i gratulacje!

A ja wczoraj byłam na potrójnym, pobrali mi krewkę, wynik niestety dopiero za tydzień. A dziś ide znów na kontrolę do mojego gina, Ma-dziku, czy Ty też chodzisz co 2 tygodnie? Na początku chodziłam co 3 a teraz co 2 i oczywiście wpadam już w lekką paranoję, że kazał mi przychodzić tak często bo zauważył coś niepokojącego...
No nic, wieczorkiem zdam relację.
pa

dzieki dziewczyny za takie opinie o Jagodzie :) Tak to juz mala kobietka. Niedlugo smigniemy razem do fryzjera i kawiarni :D

znalazlam chwilke to opowiem o usg.
Bylam u doktora Marcina Ziolo, znalazlam bardzo pochlebne opinie o nim na forach. Normalnie urzeduje w fundacji przy szpitalu na Zelaznej ale na usg 3 d trzeba sie wybrac do niego do Pruszkowa.
No i zlego slowa nie powiem, co wiecj wychwale na calego. Super usmiechniety, przyjazny, otwarty, odpowiedzial na kazde ;) glupie pytanie ze stoickim spokojem choc pojechalam tylko na usg a nie na wizyte.
Najwazniejsze, ze uspokoil i utwierdzil w przekonaniu ze wszystko jest prawidlowe. Powtorzyl to kilkukrotnie bo widzial moja panike na poczatku.
Zapytalam o te serduszka zwapnione, potwierdzil tez ta moja wyczytana wersje. 50% maluchow ma jakies nieprawidlowosci w serduszkach ale nie sa one wykrywane, a potem zanikaja. Takze dziewczyny nic sie nie dzieje z waszymi bablami :D
edit, mam wrazenie ze temu lekarzowi zalezy na oplatach za wizyte bardziej niz na kontroli malucha. Co dwa tygodnie to troche przesada, moim zdaniem.

reklama
Do góry