A
Anik
Gość
Dzieki Melanie za ciepłe słowa. Właśnie wróciłam od Dudarewicza po raz drugi. Byłam na pobraniu krwi. Doktor powiedział że myslał nad tym i zapewnił że nie zdarzył sie w jego karierze przypadek by takie objawy jak moje skutkowały urodzeniem chorego dziecka. Powiedział że raczej będzie ok. Tyle że światowe medyczne zalecenia są takie by w takim przypadku jak mój robic ten test. No więc test się robi.
Lekarz dodał mi otuchy i juz mi nie jest tak źle.
Dziś sobie myślałam tak - gdy Karol Wojtyła był wybierany na papieża moja mama chodziła ze mna w ciązy, dziś gdy umiera- ja spodziewam się dziecka. Historia zatoczyła koło - dziwne...
Pozdrawiam dziewczyny. Trzymajcie się w kupie.
I mówię wam - dziecko w 18tc jest niesamowite. Tak - jak go zobaczyłam to łzy mi ciurkiem zaczęłu płynąć. A myślałam że taka twarda jestem. Mój synek był piękny - ciągle go widze jak zamykam oczy. Nie moge uwierzyć że jest już taki duży - choc to czuje bo kopie porządnie od tygodnia. Wasze dzieciaczki pewnie też sobie harcują.
Bardzo was ściskam.
a
Lekarz dodał mi otuchy i juz mi nie jest tak źle.
Dziś sobie myślałam tak - gdy Karol Wojtyła był wybierany na papieża moja mama chodziła ze mna w ciązy, dziś gdy umiera- ja spodziewam się dziecka. Historia zatoczyła koło - dziwne...
Pozdrawiam dziewczyny. Trzymajcie się w kupie.
I mówię wam - dziecko w 18tc jest niesamowite. Tak - jak go zobaczyłam to łzy mi ciurkiem zaczęłu płynąć. A myślałam że taka twarda jestem. Mój synek był piękny - ciągle go widze jak zamykam oczy. Nie moge uwierzyć że jest już taki duży - choc to czuje bo kopie porządnie od tygodnia. Wasze dzieciaczki pewnie też sobie harcują.
Bardzo was ściskam.
a