reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam w piękny słoneczny dzień :laugh: :laugh:

Shamsa gratuluje pozdawania egzaminów. Jeśli będziesz miała czas to wpadaj do nas na forum ;D

Ineczka śliczny u Was ten fotel ;) ja rodziłam na zielonym :p i tak się chwiał, że bałam się przekręcić z boku na bok w obawie, że się wywróci ;D ;D

BeaciaTy to masz emocjonujące życie... wciąż coś się dzieje... Czy Ty znajdziesz czas żeby urodzić?? hihihi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ( to żart) ;)

Kociakcoś Ty robiła w tej nocy co??? Patyczek spał u Ciebie?? ;D ;D ;D ;D

Ciekawe co słychać u Blanus i Edit bo dawno się nie odzywały... Melanie masz od nich jakieś wiadomości??

Zyczę miłego dnia wszystkim pięknym brzuchatkom :laugh: :laugh:

Witam Wrześnióweczki, jak mnie tu dawno nie było... A u nas zamieszanie teraz ogromne, remoncik zaczeliśmy, trzeba odświeżyć mieszkanko przed wrześniem ;D I obiecałam, że zdjęcie wkleję brzuchola, obiecuję się poprawić ;) Tak mi się przypomniało apropo tego co pisała Karolina, jak ostatnio w markecie stałam w kolejce po wędlinę i pani sprzedawczyni wręcz zabroniła mi stać w kolejce (a była dość spora) i obsłużyła mnie poza nią... w sumie mogłam postać te troche, ale skoro okazała się taka miła, dlaczego nie. Oczywiście również bez kąśliwych komentarzy stojących w kolejce się nie obyło... :mad: Kolejny dowód na to, że NORMALNI ludzie jednak istnieją :)))
A już kosmos jest u ginekologa w poczekalni, gdzie mimo iż na drzwiach pisze, że kobiety ciezarne wchodza poza kolejnością to ja i tak zawsze czekam. Jezeli sa przede mną 2-3 osoby, a ja czuje sie dobrze to nie widze problemu, moge poczekac. Ale ostatnio własnie juz po wyjsciu od lekarza, w poczekalni siedziało jeszcze kilka ciezarnych, a juz bidule musiały sie wykłucac z jakimis "starymi babolami" (ze juz tak powiem) o miejsce w kolejce. Mam oczywiscie szacunek do starszych osób, ale nieraz przeginają i wtedy potrafią człowiekowi "puścić nerwy" ;)
Pozdrawiam serdecznie , miłego dnia życzę, zapowiada sie ładny, mam tylko nadzieję, że nie upalny :) :)

Hyhy ale sie dzisiaj ubawilam :)
Spotkalam sie z kolega patryka
Rozmawialismy i chlopaki obgadywali sprawy zwiazane z spotem ktory odbedzie sie w srode
Na koniec Seba wymyslil ze zrobimy spota pod uzendem stanu cywilnego
Mam nadzieje ze oni nic nie wykombinuja znowu

Hej Isiaczek, miło, że wpadłaś :laugh: Jednak są na świcie jeszcze dobrzy ludzie, którzy potrafią postawic się w sytuacji innych. Oby jak najwięcej takich istot ;) ;)

Kociak to jak już będziecie robić tego spota pod urzędem stanu cywilnego, to zahaczcie o salę ślubów ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A no i dzięki za gratulacje! narada w sprawie imienia była naprawdę bardzo burzliwa.... a do tego jeszcze moje hormony... ;) ;) ;) oj działo sie działo. :) Ale imię wybrane i nareszcie mam to z głowy. Teraz mogę oswajać się z myślą że będe mieć Łukaszka i przyzwyczajać rodzinkę do imienia ;) na razie wszystkim sie podoba, a najważniejsze, że w naszym mieście to jest mało spotykane imię( narazie) ;D. Ale znając moje szczęście...Jakubów też kiedyś u nas nie było, a teraz co 3 chłopiec ma tak na imię :(

tak wczoraj przyjechal na noc do domu
Tylko znowu zacznie sie moj koszmar i patryka
Dlatego seba tak powiedzial o tym urzedzie
Tylko nawet nie wiem
Chyba by jakies papiery byly potrzebne ::) ::)

A może nie będzie tak źle... ;)może tata też sobie przemyślał parę spraw... Głowa do góry! Już i tak wychodzisz na prostą bo dogadałaś się w końcu z Patrykiem. :laugh: :laugh: Z tatą też Ci się ułoży ;)

reklama
tata sie do mnie nie odzywa i caly czas mowi do mnie z podniesionym tonem albo krzyczy
A nadal nie chce widziec patryka
Czyli jestem spowrotem w tym samym pubnkcie co wczesniej
tylko narazie sie nie klucilam jeszcze z patrykiem
Ale to sa tylko dni
A jak bysmy byli po slubie to tata mogl by sobie pogwizdac
Tylko jak napisalam wczesniej raczej to nie wypali
Trzeba miec papiery a nie ktos wpadnie z ulicy odrazu i on teraz chce

Do góry