reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Siasia
taki jakis wysyp był na Madzie ;D

niech nam się Madzia trzyma w kawałku :-*
co za cholerstwo czycha na człowieka, nigdy nie wiadomo...
ja tez jem lody,
ciastka mniej
ale jem.

Witajcie Wrześniowe Mamusie :)
Widzę, że Wasz suwaczki pędzą jak szalone  ;)
Ja mam już mojego malucha nr 2: urodził się 29 kwietnia 2005 - 10 dni po terminie.
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za łatwe porody :)
Wrześniówka 2001 = Kwietniówka 2005

chrzcinyjj4mi.jpg

Madga trzymaj sie!!!...nie wypuszczaj Pawełka za wcześnie!!!

wiecie co...
dzisiaj pierwszy raz od 7 miesięcy doświadczyłam ze ciąza ma też swoje dobre strony ;D pojechałam do banku bo musiałam przelew zrobić i o małżeńskie konto sie wypytać...i normalnie cud jakiś...na sali 20osób w kolejce czeka...no to myślałam ze sobie postoje...a tu jakaś babka wyszła z za kantorka podeszła do mnie i zapytała w czym mi może pomóc, i bez kolejki mnie obsłużyła :o :o :o :o :o...ja normalnie w szoku byłam...a wszystkie babcie co w kolejce czekały to jakieś komentarze tylko rzucały...ale olałam je i dumnie poszłam za panią... a co ciężarówka w końcu jestem ;D ;D ;D

SĄ DOBRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE...i nawet niektórzy sie nie ukrywają :):)
DZIEKUJE PANI Z BANKU WE WROCŁAWIU :):):):)

karolina to u ciebie sa dobrzy ludzie bo u mnie nie ::) ::)
Same wiesniaki
Dzisiaj listonoszke zrypalam za to ze nie chce jej sie dzwonic tylko wklada wszystko do skrzynki a jak sa pieniadze to awizo zostawia
A ja mam niby dymac na poczte

Kociak nie chce dzisiaj tracić wiary w to że są dobrzy ludzie...bo chyba nie tylko ta kobieta jest dobra??
chociaz wiem też że duużo urzędasów to kosmici... którzy nic nie rozumieją...a moze to ja miałam dzisiaj szczęścia troche i trafiłam na dobry dzień tej Pani...mimo wszystko jestem Jej za to wdzięczna... ;D ;D

Życzę wszystkim ciężarówkom żeby napotkały na swojej drodze takiego dobrego Człowieka!!!!

ja chyba uciekam troszke odpoczac bo chyba od tego spania z patyczkiem to mi sie cos stalo
Jakies skurcze mnie lapia ::) ::) ::) ::)
dzisiaj znowu ide do tesciowej w odwiedziny ;D ;D

reklama
heej monix78 ;D

laseczki słuchajcie monix pisała z nami na początku wątku wrześniowego
napisałam do niej na priva i szybko odpowiedziała

śliczny Twój synuś ;D
teraz to Tobie dobrze w domu 3 chłopów i Ty królewna ;D

Do góry