reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wysłałam wiadomości do chyba 4 osób ::)

ale miałam dzisiaj pracowity dzień:

posprzątałam w szufladach w kuchni, szorując je przy okazji
potem wykąpałam z tatą psa śmierdziuszka ;D
a jak już bawiłam się wodą, to umyłam sobie samochód
potem poprałam i poprasowałam męża spodnie, które w najbliższym czasie wystawie na allegro,
zrobiałm obiad - makaron muszelki w sosie z tuńczyka smiatany i sera - robiło się 10 min.
teraz odpoczywam wykąpana ;D

Melanie rzeczywiście pracowity dzień
a ja dziś cała szczęśliwa ;D ;D ;D
przyjechał mój mąż
dzwoniłam do niego rano i powiedział,że będą dopiero wieczorem
a tu niespodzianka
był już koło 2
zarzekałam się ,że nie będzie miłego powitania,ale....
jak go zobaczyłam z bukietem róż (30 czerwono-żółtych)
zmiękłam
jestem szczęśliwa
pa,miłego wieczoru życzę
mnie już pewnie nie będzie ;)

marta ;) ;D

Ty juz wiesz co... ;D

Fajne sa takie spotkania po rozłące... ::) :)
romantyczny nastrój i to dziwne uczucie krempacji
ach...

Cześc Kobietki! 

Najpierw życzę wszystkiego najlepszego Magdzie, chociaż się nie znamy. Trzymaj się i nie daj się. Będzie dobrze! ;) ;)

Marta miłego wieczorku i nocki z męzusiem ;) ;) ::) Oby Ciuę jutro skurcze nie łapały tak jak Kociaka ;D ;D ;D

Kociak jak dzisiaj samopoczucie?? szczęśliwa??

Karolina to naprawdę wyjątkowa ta pani w banku, oby jak najwięcej takich ludzi :laugh: :laugh:

Hej kobitki!!!! Ja tylko na moment bo zapewne jak mój mąż wróci za jakies 5 min. to mnie zrzuci z kompa,ale nie miałam czasu się do Was odezwać.Od soboty mam gości.W sobote urodzinowych, w niedziele przyszedł kuzyn mojego męża z zoną i synem i też do póżna siedzieli,a dziś była u mnie koleżanka z pracy z córkami i dałyśmy sobie czadu.Zrobiłyśmy sobie rożno i pojrechały koło 19.Zanim posprzątałam i poczytałam co tam naskrobałyście to jest teraz.Niezła lekrurka :laugh:
Kociak mnie by chyba pokręciło bez mojego jak by cjcieł sam jechać gdzieś bezemnie,nie mówiąc juz o domysłach itd itp.Dzielnie to zniosłaś.Musieliście nieżle zaszaleć po powrocie że cię aż kurcze łapią ;D ;D ;D
Idzie mój chłop.Napisze jutro wiecej...chyba ze sie znowu ktoś u mnie zjawi.A mówią ze jak w poniedziełek goście to cały tydzień będą się schodzić ;D ;).To na razie papa.Dziewczynki.Śpijcie dobrze ja sie zmywan.Narazie papatki :-*

czesc Kobietki ;D
troche sobie poodwiedzalam rodzinke w niedziele i pooddychalam swiezym powietrzem :)
pewnie niedlugo brzuszek przygwozdzi mnie i nie bede juz mogla nigdzie dalej pojechac

dzis na zajeciach ze szkoly rodzenia odwiedzalismy porodowke i jestem przerazona,
bo korytarze sa bardzo zniechecajace
ogolnie bylo bardzo cicho, a najwiecej sie tam dzieje w nocy jak wszyscy spia

a to lozko do porodow, ale jest ono troszke rozbebeszone,
bo nie bylo przygotowane, powinno miec jeszcze ochraniacz i przescieradla
lozko0jo.jpg

:o Fotel dentystyczny dla mnie wygląda bardziej przyjaźnie ;D
.. no ale co...
będzie trzeba się zaprzyjaźnić i tym ::)

obudziłam się na siku, nieprzytomna zwlekłam się z wyrka - łydki i pachwiny mnie bolałiy :( i bolą.
ale zasnąć już nie mogę

Marta
a Ty czemu tak wcześnie wstajesz??

Beacia jak zwykla zalatana,
jak sie czuję teściówka??
Pewnie już całkiem nie źle...

czesc dziewczyny
Wlasnie wstalam A tu juz mi sie kaza ubierac ::) ::) ::) ::)
kurde w nocy jakims cudem rozwalilo mi sie ramiaczko od stanika i jestem cala w brokacie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
czesc wrzesniowki - wlasnie zdalam ostatni egzamin (o ile pamietaci studiuje na dwoch kierunkach) i jestem fizycznie i psychicznie wykonczona. podziwiam moja dzidzie, ze razem to jakos przetrwalysmy bez sensacji. Ale kosztowalo mnie to bardzo wiele - teraz przez wakacje zamierzam porzadnie wypoczac. W miedzyczasie watek przyrosl o KILKASET wpisow wiec nie chcialam sie wcinac nie znajac tematu :). W kazdym razie ciesze sie ze wszystko w porzadku u was, bo u mnie tez sie uklada. Chociaz przyznam, ze maz mi w poniedzialek wyjezdza na rok - no i znowu czeka mnie zgryzota i tyrka :).

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie (4 kilo na plus - dla uaktualnienia danych)

Do góry