reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kociak czy ja dobrze rozumiem ? "Patyczek" w czesniej wraca do Ciebie ;D ??

O krochmaleniu dzieci nie słyszałam ::) Ale ja jeszcze duzo nie słyszałam

bylismy na tych zawodach i pstrykełam kilka fotek
oto one

p6260041forum7ks.jpg

p6260049forum3bn.jpg

p6260050forum0ns.jpg

p6260056forum8yo.jpg

Mój maz pstrykął ich około 300
pokaże wam póżniej te najfajniesze,
moje mogą sie schować :)

reklama
Cześc dziewczyny! :) :)

Kociak jednak Cię kocha ta Twoja Zmora.... niepotrzebnie tak się martwiłaś...

Gabi niezłe przeżycie maiałas wczoraj, niczym z filmu kryminalnego ;D ;D ;D

Melanie rób się na blondyne! Piekne zdjęcia i piekna panna młoda... istna modelka super!

Dzięki za strone z imionami ;D jeszcze nic nie wymyśliłam. Moje dwa chłopy chcą Kamila :p :p ale ja nie chce, bo poczytałam sobie wczoraj znaczenie tego imienia i mi sie odechciało.... no i znowu utknęliśmy w martwym punkcie :mad: :mad: Chyba poczekam do następnego usg, może jednak będzie dziewczynka... ;D ;D ;D

Acha, jeszcze co do kąpania dzieci w krochmalu... ja swojego Kube też kąpałam. Wiele dzieci jak się rodzi to maja różnego rodzaju wysypki, alergie, potówki uczulenia.... u takich maluchów ciężko jest stwierdzić od czego wyłażą jakies tam krostki czy plamki na ciele i wtedy zaleca się kapanie w krochmalu. Mój Kuba miał rumień noworodkowy. Robi się taki kisiel z krochmalu, tym smaruje się dzidziusia i spłukuje. My mu później jeszcze ciałko zasypywaliśmy mączką kartoflana na sucho, żeby szybciej zeszły te rumienie. Tak nam zaleciła położna. Takie kąpiele stosowaliśmy kilka dni, myślę że miesiąć to za długo, bo krochmal po pewnym czasie wysusza delikatną skórkę i później może być problem z nawilżeniem. Ale rewelacyjne efekty przynosi juz po kilku dniach stosowania. Acha no i świetnie likwiduje potówki, o które u maluszka bardzo łatwo ;)

hej wrześniówki!
ale pospałam dzisiaj
o 4 :30 pobudka
PRASOWANIE,PORZĄDKI
KOMPUTER
7;00 znowu spanie ;D ;D ;D
teraz zabieram się za życie
Kociakowi chyba dobrze się śpi z" Patyczkiem"(GODZĄ SIĘ)
wczoraj byliśmy na festynie świętojańskim
ale się Igor wyszalał
miłego dnia życzę piękne panie ;)

Witam Kobietki :) :)

Melanie daj spokój Kociakowi.... niech sie godzi z Patyczkiem nawet cały dzień ;D ;D ;D ;D

Marta po co Ty wstałaś o 4,30??? spac nie możesz??

Mieliśmy w planie jechać nad jezioro bo rano niebo bez jednej chmurki było.... a teraz same chmurki bez jednego słoneczka :mad: :mad: :mad:

Miłego dnia życzę :laugh: :laugh:

reklama
Melduje sie ze jestem :)
Nie wiem ile pedzil ale byl o 16 ;D ;D
Co do tego spania to hm ....
musze isc cos zjesc bo od wczoraj jeszcze nie jadlam ;)

Do góry