reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No patrz!
wypuścił sie poza twój zasięg ;)

Ale rozstaliście sie ne te kilka dni w pokojowym nastroju? :)

U mnie juz lepiej, bo KUPA pojechała do swojego mieszkania, do swojej matki i nie muszę jej od wczoraj wieczora oglądać
od razu mam inny nastrój.
Mój tata widział, że cos mnie dręczy i przyszedł wczoraj do mnie pogadać, fajnie sobie pogadaliśmy.
Wy tez jesteście teraz takimi płaczkami??
zaczełam mówic i juz potok łez sie lał hehehe
nie szło go zatrzymać ;D

a mój mąz mówi na mnie hormonik - i wtedy jak mi sie przypomina, że moje hormony tak wariują, to znowu w ryk ;D

reklama
W miare pokojowy :)
Ja to o byle co placze i bede dotad dopuki sie nie wyplacze
A co do tego zasiegu To ja go pozniej do zasiegu doprowadze ;D ;D

Podoba mi sie twoja pewna siebie postawa Bravo!

My dzisiaj z mężem idziemy na 12 zobaczyc na zawody skate boardowe - będą wydziwiać na deskach ;D
pewnie pare fotek będzie...

lece zrobic jajecznice
odezwe sie jak wrócimy

Kociak a jak kociak farciarz?

Kociak farciarz dostal dzisiaj od mojej mamy w pupe
Zerwal cala fieranke i mi by oko wydrapal Teraz siedzi u chomika na klatce i chce go zjesc ;)

hehehehe
z niego taki farciarz, że raz ma szczęście raz niema
wiec uważaj, żeby go chomik nie zjadł ;D

dzięki będę się dobrze bawić, bo nie ma upału i humorek lepszy jakiś ;D

Uciekam Czekac na Patryka jak do niego teraz dzwonilam to powiedzial ze juz jedzie do domu :)
wejde do was pozniej poczytam moze sie cos nowego napisze ;)

a ja wstałam raniutko bo o 7:50 i poszłam na basen ale tego przystojnego ratownika nie było

wracjac do domku wlazłam do sklepu kupiłam truskawek i klafiorka którego juz opedzlowałam sama nikim sie nie podzieiłam

teraz siedze i czekam na obiadek a dzis w moim menu gołabki w sosie pomidorowym i ziemniaczki

ogladałam dzisiaj w TVN STYLE program o młodych mamach i pewna mama miesiecznego synka opowiadala ze kapie go w krochmalu nie stosuje zadnych szmponów ani mydełek tylko sam krochmal i mie to strasznie zdziwiło bo ja pierwszy raz o takim czyms słyszałam

wczoraj poraz niewiem juz który posprzeczałam sie z Czarkiem i znowu cała nidziele spedze sama bez niego i juest mi z ty strasznie zle i chce mi ie wyc tylko niewiem czy mam jeszcze jakies łzy w sobie bo juz wczoraj ich strasznie duzo z siebie wylałam

a pozatym przezyłam wczoraj koszmar

potym jak sie pogryzłam z tym łosiem wieczorkiem poszłam do mojego ulubionego pabu na małe pifko a ze to była sobota wiec tam sie juz rozkrecała imprezka i tak siedziałm sobie z kuplem na sofce az ty nagle jakies chłoptasie zaczeli sie szarpac i taki duzy kole zwalił ze stołka takiego mniejszego i tamten upadł na podloge a ten głupi kolo jeszcze mu z buta przfasolił prosto w głowe i spieprzył i tamten mały tak lezał dosłownie metr od mojego stolika i widziałam jak traci przytomnosc i zaraz podbiegł do niego szefuncio lokalu i chciał go podniesc a w okolicy jego głowy był bardzo duzo krwi przyjechała kretka i zabrałam biednego chlopaka po tej całej sytuacj jeszcze przez kolejna godzine nie mogłam dojsc do siebie cały czas sie trzesłam to było naprawde strasznie widok tej krwi o fuj

no to sie napisałam juz mnie lapki bola

reklama
Do góry