reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kociczku a złap se jakiegos za oknem [ zartowałam]
jak cos zostanie to napewno przesle poczta gołabkowa

i jak Patryk juz w domku

reklama
jeszcze go nie ma czekam jak narazie
Nie chce dzwonic zeby go nie denerwowac
:):):):)
zaraz bede musiala dochodzenie przeprowadzic co tam robil ;D ;D ;D ;D

ten moj albo juz nie moj tez wyjezdza na miesiac do Niemiec i pomimo iz wiem ze bedzie tam ciezko pracował to i tak juz jestem strasznie zazdrosna i napewno przed samym wyjazdem dam mu niezły wykład a jak wroci to tez bedzie 100 pytan

A co do wyjazdu to ja bym patryka na miesiac bym nie pozwolila jechac nawet do pracy
raz pojechal do gdanska na miesiac i sie rozstalismy

Pytalam sie mamy o ten krochmal i ona slyszala ;D ;D

a moj Czarek to nie ma wyjscia musi jechac bo jak nie pojedzie to bedzie przez miesiac w domu siedział i czekał az jego szef wroc
a poztym tam zarobi troche wiecej niz tutaj a nam sa w tym momencie potrzebne pieniadze

Ano wiem
jak jest praca to trzeba
Wiem jak bedziesz myslec caly czas

Ciesze sie ze patrykowi sie tam nie chcialo siedziec i dzisiaj juz bedzie bo bym chodzila znowu caly dzien po scianach
A tak siedze o czekam :)

reklama
Do góry