reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
fajnie Ci w tych warkoczykach - POKAHONTAS ;D
aż się zamysliłam, kiedy moja córka bedzie taka duża jak Twój syn ::)

u mnie świetnie popadało i grzmiało
ale i tak jest gorąco

a to fotka z przed chwili ;D sama robiłam moim nowym sprzętem ;D

p6250025forum8ls.jpg

o i jeszcze jedna

p6250022forum1vd.jpg

u mnie też już po burzy i po deszczu i dalej gorąco....

Melanie piękny psiaczek no i sdjęcia nowym sprzetem też....juz nie mogę się doczekać swojego sprzętu...

ale fajniutki chłopczyk, lubię takie zestawienie blondynek i brązowe oczka... a podobny do mamusi jak dwie krople wody

Melanie właśnie fotki, fotki....

fajniutki to on był jak był mały
teraz z niego łobuz straszny ;)

przeczytałam na innym forum,że im wcześniej pokarm się pojawi
tym możliwy jest szybszy poród
kurcze ja juz mam i to od jakiegoś czasu
a jak u was?
z pokarmem

reklama
No! Kuba śpi, ja wykąpana, wypachniona... moge pogadać ;)

Marta ja też już mam pokarm od jakiegpś czasu.... a z Kubą to do końca nie miałam i przenosiłam go i miałam wywoływany poród... więc może coś w tym jest??Kurczę chciałabym szybciej urodzić.... słyszałam też że trzeba zapamiętać pierwsze ruchy dziecka, bo od tego dnia za 5 miesięcy będzie poród.... Gdyby tak było to miałabym szanse załapać się na sam koniec sierpnia...a termin mam na 22 września... koleżanak czuła ruchy 8 marca a termin ma na 9 sierpnia, to by pasowało. A ja już czułam takie porządne kopniaki 27 marca..... ::) i co jest to możliwe???

Do góry