reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam mamuski

byłam dzisiaj z samego rana na basenie i jutro tez ide popływałamjakies 15 min a pozniej usiadłam na ławeczke i siedziałam  
widzialam takiego przystojnego ratownika ze ho ho

u nas upał ogromny 33 stopnie

reklama
hehehe napalone ciężarówki ;D

najadłam sie jak mops i leże, sapie i staram sie myśleć ::) ale Jak Już Aniulka pisała - chyba w takim upale nie idzie

Kociak mi się nawet nie chce z nim bawić i jemu chyba też nie... wsadziłam go do wanny żeby mieć swięty spokój... właśnie woła że chce wyjsz... koniec lenistwa...a rozmawiałas już z patrykiem?? jak ze dwa razy zadzwonisz to odrazu nie zbankrutujesz...

Cześć Gabi no to teraz będziesz latac na basen żeby sobie na ratownika popatrzeć co??

Aniulka zadzwonie do niego wieczorkiem tak kolo 22 Albo pozniej jak te panienki bede sie rozbierac zeby mu poprzeszkadzac ::) ::)
narazie mu wyslalam smsy ;D

A o czym Melanie chcesz tak intensywnie myśleć co??? ja chyba sobie odpuszczę dzisiaj myślenie bo mi mózg juz paruje

Kociak Ty to jesteś :laugh: :laugh:dzwoń dzwoń niech nawet przez chwile nie zapomina że nie jest kawalerem do wzięcia ;)

reklama
Do góry