reklama
ja tak samo.... weszłam na tą stronę z imionami i czacha dymi.... chyba przez ten upał nie mogę się skupić
doszłam do wniosku, że chyba nie będe wymyślać tylko dam jakieś proste imię to nic że pełno takich w naszym mieście, ale mi podoba się Mikołaj, Dawid, Mateusz... i skoro mój mąż nie wymyśli nic lepszego to zdecyduję się na jedno z tych. Boże chyba przez ten upał mam taki tępy móżg...
doszłam do wniosku, że chyba nie będe wymyślać tylko dam jakieś proste imię to nic że pełno takich w naszym mieście, ale mi podoba się Mikołaj, Dawid, Mateusz... i skoro mój mąż nie wymyśli nic lepszego to zdecyduję się na jedno z tych. Boże chyba przez ten upał mam taki tępy móżg...
mi też się nudzi dzisiaj. Marcin poszedł do pracy, Kuba moczy się w wannie, w domu mam porobione przeciągi i nawet firanka się nie rusza... pod wieczór wezmę małego na spacer, jak już słońce będzie zachodzić a narazie nie wiem co mam ze sobą zrobić... jak bym umiała to pewnie na uszach bym stała, żeby tylko trochę chłodniej było... Jutro mamy zamiar jechać nad jezioro, ale podobno ma się popsuć pogoda
reklama