reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć Dziewczyny... ;)

Ale miałyście wczoraj kiepski dzień... i to prawie wszystkie od razu.... hmmmm ciekawe.... ::) ::) ::)

Dzięki za opinię co do imienia. Jeszcze nie zdecydowaliśmy sie na żadne imię... ::) Mój Kuba sobie wymyślił, a że nie znam żadnego Kamila to postanowiłam się zapytać... Z mężem nawet jeszcze o tym nie rozmawiałam...coś wspominał o imieniu Łukasz... ale kurcze ja sama nie wiem... Dla Kuby to jeszcze przed ciążą miałam wybrane imię, a teraz.... biedne dziecko, będzie chyba bezimienne, bo do żadnego z imion nie mam przekonania...Jak mi się jakieś podoba, to co drugi chłopiec tak ma na imie :p ::) Dla dziewczynki mam wybrane kilka imion a z chłopcem mam problem... :(

U mnie w cieniu jest 35 stopni, więc siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę... może wieczorem się przejdę z małym gdzieś, bo mąż biedulek na 16 idzie do pracy i wróci dopiero o 6 rano... :mad:

A co do bałaganiarskih osób, to mam też jedną taką jak u Melanie....jak sama nie posprzątam to można się do wszystkiego przykleić... :p :p :p :p

Dzisiaj mąż przyniósł od kolegi płytkę ze zdjęciami zrobionymi takim aparatem jak sobie zamówiliśmy... już się nie mogę doczekać kiedy będę miała ten aparacik bo zdjęcia idealne ;D ;D

wytrwania w skwarze życzę ;) ;)

reklama
ja za to nie mam przekonania co do imienia Lukasz
Znam jednego kolege patryka co ma tak na umie i jest wrednym czlowiekiem Buntuje i wogole jest falszywy
tak samo w klasie byl lukasz i tez wlasnie taki byl

hej!
u nas też gorąc straszny
przespałam się chwilkę,nakrzyczałam na Igora( ma wade wzroku,juz prawie wyleczoną,ale do komp.musi zakładać okulary, ale on oczywiście o tym zapomina)
zrobiłam sobie cieniutką kawkę ;)
Aniulka ja też nie mam jeszcze imienia dla mojego chłopca
z dziewczynką jest chyba mniej problemu
Łukasz mi osobiście bardziej się podoba
ładnie też jest Marcinek
mój mąż chciałby Marcela
ja znowu Franka
myślę,że jak się urodzi łatwiej będzie dopasować imię ;D

Dobrze ze ja nie mialam takirgo problemu co do imienia ;)
Mama wczoraj jak byla na cmentarzu to bylo malzenstwo z dzieckiem malym w wozku
okazalo sie ze ma na imie martynka i tatus jej powiedzial ze wszystkie martynki sa ladne i fajne ;) ;D

Marta mi też podoba się Marcin ale mój mąż ma tak na imię więc odpada

Kociak a Martynka to fajne imie i gdybym miała córkę to była by Julka albo Marta albo właśnie Martynka.

Chyba nic ciekawego nie wymyślę.... im się dłużej zastanawiam tym bardziej żadne mi nie pasuje....a mój mąż powiedział że co wybiorę to będzie bo jemu się bdobało... no i co ja mam zrobić???????

baby16.gif

reklama
Jaka fajna dziewuszka.... zanim zaszłam w ciążę chciałam żeby to były takie blond kitusie....trochę byłam rozczarowana na usg ale moi dwaj panowie plus dziadek cieszą się jak szaleni.....

Dzięki Marta za adres, właśnie miałam poszukać tego skarbczyka.... chyba telepatycznie mnie wyczułaś

Kociak Michała nie chce mój mąż bo ma kuzyna, Maciek to mój szef, Dominik za długie, Sebastian też, Mateusza już też mamy w rodzinie,no i widzisz sama nie tak łatwo...

Do góry