reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no nie, zartuje przeciez:) tylko mi dzis jakos kazdy mowi-zastanow sie, jeszcze mozesz:p glupki:))))
Kociak-mi do szczescia nie jest potrzebny zaden slub, kochasz patryka a on ciebie-to wystarczy...slub to tylko papierki, my go bierzemy dla kasy;D

no tak...:)ale dzidzia zawsze moze miec nazwisko taty, gorzej z toba:)uciekam-obiadek zjesc tzn zrobic:(albo zamowic chociaz, tylko nie wiem na co mam ochote
;)

Kociak małżenstwo to też nie taka prosta sprawa.... wszystkim dziewczynom przed ślubem wydaje się że póxniej będzie inaczej.... lepiej, że ślub coś zmieni.... jak dwoje ludzi się kocha to ślub jest nie potrzebny. Później jak emocje związane z ceremonią opadną, wraca szara codzienność i codzienne troski i życie toczy się jak przedtem, z tą tylko różnicą że macie to samo nazwisko i złoty krążek lśni na palcu. Ale kłopoty sprzed przez ślub nie rozwiązują. Jeśli się kogos kocha to na dobre i złe obojętnie czy ma się ślub czy nie ;) ;)

Kangurkom życzę wszystkiego najlepszego, samych pogodnych dni i żeby i Wasze życie wspólne było piękne i radosne. Jak najmniej trosk i kłopotów a dużo słonecznych i radosnych chwil... :laugh: :laugh: :laugh: ;)

Gabi, co Ty dzisiaj tak wcinasz cały dzień??? chcesz nabrać masy czy jak??? ;) ;) :laugh:

reklama
no i dupa
przypaliła mi sie kiełbaska i musiałam ja wywalic teraz bede jadła sam makoaron a tak ochote miałam na makoaron z kiełbaska

Do góry