reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Chomik
Swinka morska
Szczor to sa zwierzeta laboratoryjne i one szybko lapia jakies infekcje i nosza jakies pasozyty w sobie
Dlatego lepiej zebys sie ich pozbyla
A nawet ja ich chyba na rence nie powinam brac
Od jakiegos czasu robia mi sie takie suche plamy na twarzy

problemy z rozmnazaniem sie tez ma jakies ile to razy samiec na nia nie wlazil
A i tak nie ma malych chomikow ;)
A na dodatek chomik mial Swoje ziareneczka calae pogryzione :)

Cześć Dziewczynki.

Wzięłam się za przerabianie sukienki bo coś mi nie leży i postanowiłam zrobić sobie małą przerwę i zajrzeć do Was ;)

Ineczka to ja chyba coś źle poczytałam, bo myślałam, że Ty masz już rozwarcie.... ale ze mnie sierota.... ::) ::) Ale mimo wszystko i tak dbaj o siebie i te ćwiczenia wykonuj powoli a jak poczujesz że nie możesz to sobie odpuść ;) Dobrze, że z oczkami masz wszystko ok. :)

Blanus co my mamy z tymi macicami ::) u mnie znowu się stawia :( poszłam tylko na podwórko powiecić pranie i zaraz zaczęło mnie boleć podbrzusze. Moi panowie pojechali popluskać się na basen a ja cały dzień gniję w domu :mad: ale nie chce się forsować bo jeszcze mnie do szpitala położą, a tego bym nie zniosła, zwłaszcza, że od jutra Kuba ma wakacje :laugh:

Kociak Przyłączam się do Karoliny i Blanus tak powinnaś zrobić jak pisała Karolina... schowaj dumę do kieszeni i pokaż ojcu, że mimo wszystko go kochasz... ;)

Marta ale masz przystojnego syna :) :) Fajny chłopak

Aniulka, mam skracajaca sie szyjke, a tak zaczyna sie ciche rozwieranie :)
jak sie wygladzi zpelnie to bedzie sie rozwierac, i czesto w 9 miesiacu dziewczyny maja 4 cm rozwarcia, chodza i nic sie zlego nie dzieje :D
tak przynajmiej mnie lekarz uspokaja, a ja chce naiwnie mu wierzyc, bo po co mam sie niepotrzebnie zamartwiac ;D

reklama
Do góry