reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka, to dobrze że nie ma z tym problemów.. ;) ufffff a już się martwiłam ::)

Kociak no tak już jest z facetami i z młodymi z tymi starszymi też...

A kociaczek słodziutki i już chyba przytył co?? bo na poprzednich zdjęciach bardzo mizernire wyglądał :) a te loczki obok kotka to Twoja mama??

Nom mamy :) :) :)
On lubi z nami spac ;)
Jak jem to zawsze mu daje plasterk szynki zeby sobie pojadl z miski nie je :)
Juz bryka i jst super jak skoczy w nocy na twarz :)

kangurki jak chcesz to ci go oddam :)
Bo on i tak u mnie nie zostanie musze go gdzies wydac moze poprosze lekarza zeby sie popytal czy ktos chce ::)

Aniulka - super!!!nie moge sie doczekac juz...tylko sprzatanie dzis od rana i padam trohe a moje kochanie mialo dzisiaj egzamin jeszcze i od rana umieral, jak jechal do szkoly to napisal mi tylko - zaraz zejde...:)))gdyby on mial pochodzic 2 dni w ciazy to dopiero by padl, no i spi teraz bo wieczorem przyjda jacys goscie napic sie-co za glupi zwyczaj!!!mam tylko nadzieje ze nie beda siedziec za dlugo bo ja padam:/
Kociak - bardzo bym chciala ale mam uczulenie:((((
no i mam 1 zwierzaczka w domu juz:)owlosiony jak misiu:)))) ;D

aniulka z pewnoscia fajnie :)
Mam juz cala twaz zrysana :)
A ja nie jestem ta zakonnica i nie skarce go za to
Stawiam go na podloge tylko ze juz po 5 minutach jest to samo :)

reklama
Do góry