reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK ;D ;D ;D
DUŻO ZDROWIA, RADOŚCI I MIŁOŚCI !
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I SAMYCH POGODNYCH DNI

Marta ja już laseczki pisały - fajnego masz chłopa w domu ;D

Kangurki
to Ty masz ten ślub jutro czy w sobote??
I jak kiecka -- wepchniesz sie w nią jeszcze ;D ?

melanie ale ty pamietasz ::)

Aniulka ja tez ci skladam zyczenia Wszystkiego najlepszego zdrowka szczescia pieknego dzidziusia no i oczywiscie najwazniejsze to zeby byl zdrowy ;)
:-**

hej dziewczynki ****ANIULKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZE CI RAZEM Z DZIDZIA W BRZUSZKU*******.
alez super pogoda dzisiaj a ja od rana na sloneczku ale chociaz sie inaczej wyglada troszke brazowiej hihi ;D no i dzidzia jakas zadowolona dzisiaj ;D pozdrowienia dla was

Z okazji urodzin życzę Ci Aniulka:
- szczęścia - zawsze i wszędzie
- miłości - tej prawdziwej - magii
- na co dzień - radości
- także bez powodu - słodyczy
- landrynek i marcepanu
- odwagi - nawet w nocy
- energii - tylko tej pozytywnej.

Jak to zapamiętałaś Melanie ,że są urodziny Aniulki?
a jak wizyta u fryzjera?
udana ;D
jutro koniec szkoły
idziemy po świadectwo :laugh:

Zapamiętałam, bo Aniulka pisała, że mam urodziny w dzień ojca ;D
P.S a jutro ma Balnus ;D ;D ;D

włoski mogą być...
są brązowe i obcięte z grzywka na okrągło - troche wyglądam jak Paź
no ale trendy niby ::)

w sumie nie źle - ale chciałam zajebiście ;D
sama nie wiem jak chciałam ::)

reklama