reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Marta, ale przystojniak z Twojego Igora !!! Ciasteczko :D

Aniulka, to prawda, nie powinnam dzwigac i sie forsowac, do tej pory
cwiczenia jakie robilysmy byly dosc spokojne, tak jak pisalam - rozciagajace
bardziej niz wysilkowe, ale nowa instrukrorka nas pogonila i to mi dalo do
wiwatu, na nastepny tydzien nie bede ich wykonywala tak jak ona liczy
tylko 2 razy wolniej :)
A z ta szyjka to jest tak, ze ona sie skrocila, czyli troche wygladzila,
ale nie mam rozwarcia wewnetrznego i nie mam skurczow, wiec
na razie nie musze sie bardzo martwic, najwazniejsze, zeby
nic nie dzwigac wiecej lezec na lewym boku i byc dobrej mysli,
jesli sie bedzie mimo wszystko bardziej skracac to mozna zalozyc
szew szyjkowy, ale to odlegla perspektywa

Blanus chodzilas na taka joge dla ciezarnych? ja mam takie zwykle
cwiczenia przygotowujace do porodu, rozciaganie krocza, oddchanie,
pozniej bedziemy sie uczyc przec i oddychac :D

reklama
witam mamusie

Matra- z synka bardzo przystojny chłopak

Kociak- obys tej swinki nie miala bo moze byc niebezpiecznie

ja siedze od rana sama w domku i nawet niemam do kogo buziki otworzyc strasznie mi sie nudzi co chwile zagladam do lodówki jak tak daej pojdzie to dowieczora juz wniej nic nie bedzie musze znalezc se jakies zajecie ale niewiem czy wogole cos mi sie chce robic

z Czarkiem juz jest całkiem dobrze

wczoraj oznajmił mi ze 10 lipca szkuje mu sie wyjazd do Niemiec na miesiac wiec zostane sama

gabi nie jestes sama ::) ::) ::) ::)
Kurcze wypadalo by zrobic cos z moimi chomikami ::)
Musze sie ich pozbyc z domku a jeden chomiczek jest chyba chory strasznie gubi siersc

chyba z wami dzisiaj tez nie pogadam bo mi komp nawal i to strasznie zaraz go wyłoncze i bede siedziec przed telewizorkiem

Kocika masz racje nie jestem sama to najmniejsze i najukochansze jest we mnie i cały czas daje osobie znac oprocz tego jest takze chomik ale on w dzien caly czas spi a w nocy buszuje

Okulistka zbadala mi wzrok na prawo i lewo i mnie uspokoila, ze wskazania okulistyczne
do cc mnie nie dotycza, kolejne badanie za 6 miesiecy, czyli po porodzie i wszystko
powinno wrocic do normy
opowiadala tez, ze w starych podrecznikach medycznych zalecano czesto cc,
ale teraz stwierdzono, ze przy porodzie siatkowka raczej sie dociska niz odkleja
i ze nie ma sie co martwic, chyba ze ktos mial jakies operacje okulistyczne :)

Kociak specjalnie dla Ciebie obcielam tego posta o 3/4 :D

wiesz co moj lekarz nawet niewie ze mam chomika

a myslisz ze powinnam była mu powiedziec?

zreszta to ja przytym chomiku nic nie robie nawet do niego nie podchodze

reklama
Kociak, a dlaczego pozbyc sie chomika?
kontakt dziecka z sierscia w ciagu pierwszego roku zycia chyba
uodparnia go na alergie na zwierzaki ???

Do góry