reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Zadzwoniłam do tej skarbówki
i poprosiłam z bezpośrednią przełożoną kasjerek
połączono mnie z kobitką co stoi szczebelek wyżej niż chciałam ;D

przekzałam tej pani co się wydzrzyło
i powiedziałam jej, że nie jestem jakąs księzniczka, że nie mogłam postac w kolejce ale źle sie czułam więc tym razem
wyjatkowo stanełam odrazu przy kasie...

Pani przeprosoła mnie za swoja koleżanke i powiedziała ze bardzo dobrze ze zadzwoniłam
bo przeciez obowiązują jakieś zasady i juz nie chodzi o to ze jest odpowiednia ustawa
ale normalne międzyludzke relace i nie powinna ta kasjerka wypowiadać się w taki sposób jaki to zrobiła

..wiec laseczki dobra nasza ;D
sie nie damy ;D

reklama
u lekarza wporzadeczku

powiedziałam Mu jakiego to ja mam ruchliwego synalka a on do mnie ze powinnam sie cieszyc i napewno nic złego w tym brzusiu sie niedzieje

dałam mu do wypełnienia taki papierek " Wniosek w sprawie przedłużenia okresu wypłaty zasiłku chorobowego" z pracy jak sie jest duzej na zwolnieniu niz 180 to trzeba sie udac na jakas komisje lekarska i moj doktorek napisał mi ze nie jestem zdolna do obycia podrozy w uzasadnieniu napisał ze mam skurcze juz od 17 tyg. a takze jkas zmiane koloru skory napisał ze wdrozono leczenie spoczynkowe

w miejscu Choroba podstawowa - wpisał Poród przedwczesny zagrożony

kolejna wizyte mam za 2 tyg

od ostatniej wizyty przytyłma 1kg czyli waze 53kg juz +7

reklama
Do góry