reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka no to moj lekarz pisal mi juz takie cos ze jestem w 19 tygodniu ciazy i ze cos tam jeszcze
wiec powniam dostawac 100 %

Melanie dobre!
to nastraszyłaś Kociaka!
Ineczko ja miałam cukier na granicy dolnej,pani w laboratorium powiedziała nawet ,że za niski.mimo tego lekarz kazał mi zrobić glukozę.lepiej się upewnić
ale wypić tą glukozę ......fuj

Ineczka ja miałam wyniki ok
ale glukoze musiałam wysiorbać bleeee o matko, jak sobie przypomnę fuuuuuj
już nie chodzi o to ze słodkie ale jaki aromat !
pomielony plastik z tanią wodą kolońską bue..

Aniulka to sie mamusia załatwiła, bidulka ale...
teraz bedzie miała z tatą jeszcze lepiej będzie na każde jej zawołanie
może sobie pogrymasić jak baba w ciązy ;D
Jak Kuba? Juz nie szczeka?

Marta co u Igorka?

Kociak no trudno...
dorosla jestes...
musisz odpowiadać za swoje czymy
będziesz sie musiała zapożyczyć
i poźniej odrobić ;D

reklama
Marta slyszalam ze fuj :D

Kociak mi przyczepili sie do trzeciego zwolnienia, a za pierwsze, drugie i czwarte wyplacili 100%, maja po prostu balagan, albo chca nas troche pogonic, bo wkoncu bieganie po urzedach to sama przyjemnosc ;)

Aniulka, w calym tym nieszczesciu dobrze ze to tylko reka a nie noga, bo nie moglaby chodzic na spacerki :)
moj lekarz wlasnie mi dzis opowiadal jak byl ostatnio na Helu i jadl pyszne rybki :)
Twoja mama bedzie mogla byc nimi karmiona  :)

Melanie slyszalam, ze do glukozy mozna wcisnac cytryne i jest lepiej

Do góry