reklama
M
Melanie
Gość
Kup kotkowi mleczko - zainwestuj w kotka
zaraz poczytam co naskrobałyscie!
taka jestem szczęśliwa jak wracam od mojego lekarza,jakoś dobrze na mnie wpływa.
tak więc cukrzycy nie mam,dziecko super,rosnie, ruchliwe,nadal chłopiec ;D
nie badał mnie ginekologicznie( nie wiem dlaczego)
uznał ,że nie potrzeba
tylko dlaczego powiedział ,że to 26 tydzień,muszę to sprawdzić
ołaziłam się dzisiaj
wydałam kupę kasy
chciałam kupić biustonosz
ale te w rozmiarze 80 D,paskudne,jak dla starych bab
a ja lubię ładną bieliznę
i zostaje nadal bez biustonosza
taka jestem szczęśliwa jak wracam od mojego lekarza,jakoś dobrze na mnie wpływa.
tak więc cukrzycy nie mam,dziecko super,rosnie, ruchliwe,nadal chłopiec ;D
nie badał mnie ginekologicznie( nie wiem dlaczego)
uznał ,że nie potrzeba
tylko dlaczego powiedział ,że to 26 tydzień,muszę to sprawdzić
ołaziłam się dzisiaj
wydałam kupę kasy
chciałam kupić biustonosz
ale te w rozmiarze 80 D,paskudne,jak dla starych bab
a ja lubię ładną bieliznę
i zostaje nadal bez biustonosza
cześć babeczki,
widzę że dzisiaj doktorkowy dzień! :laugh: Dobrze dziewczyny ze z waszymi maluchami wszystko ok.
Moja głupia macica dzisiaj się buntuje i mnie w kurza... strasznie się stawiajuz mam tego dosyć
Byłam dzisiaj u mamy podlać kwiatki. Pisałam Wam, że pojechali nad morze.... :
Kiedy do nich szłam zadzwonił mój tata, ze wypożyczyli sobie rowery i zwiedzali okolice i mamie nie zadziałały tylne hamulce... Efekt jest taki, że złamała prawą rękę tuż przy łokciu i prawie całą rękę ma w gipsie... Ale ma biedulka pecha... :
Kociak gratuluje fortuny ;D ;D ale jesteś bogata : To ciekawe jaki zus za Ciebie odprowadzała Twoja szefowa, że aż ttyle kasy dostałaś
Marta a który tydzień powinnaś mieć? bo zmieniłaś suwaczek i nie mogę się połapać? :
widzę że dzisiaj doktorkowy dzień! :laugh: Dobrze dziewczyny ze z waszymi maluchami wszystko ok.
Moja głupia macica dzisiaj się buntuje i mnie w kurza... strasznie się stawiajuz mam tego dosyć
Byłam dzisiaj u mamy podlać kwiatki. Pisałam Wam, że pojechali nad morze.... :
Kiedy do nich szłam zadzwonił mój tata, ze wypożyczyli sobie rowery i zwiedzali okolice i mamie nie zadziałały tylne hamulce... Efekt jest taki, że złamała prawą rękę tuż przy łokciu i prawie całą rękę ma w gipsie... Ale ma biedulka pecha... :
Kociak gratuluje fortuny ;D ;D ale jesteś bogata : To ciekawe jaki zus za Ciebie odprowadzała Twoja szefowa, że aż ttyle kasy dostałaś
Marta a który tydzień powinnaś mieć? bo zmieniłaś suwaczek i nie mogę się połapać? :
Tez bylam dzis u mojego gina, wizyty u niego tez mnie dobrze nastrajaja, ale dolegliwosci mi sie nasilaja i znow zaczelam lekko podplamiac szyjka na 1,5 cm wiec do obserwacji, bo mi dzidzius glowka naciska i sie szyjka gladzi
cisnienie mi sie troche podnioslo, ale to przez ten upal
waga bez zmian, mam nadal dobry cukier i lekarz nie dal mi lykac glukozy, ale zastanawiam sie czy sie nie uprzec i jednak test zrobic.
Jak bylo w Waszym przypadku? glukoza byla rutynowo czy w zaleznosci od wynikow?
Kociak mi tez przychodza polecone z zusu - a ostatnio zapragneli sobie zaswadczenie o stanie ciazy, bo policzyli mi 80% chorobowego zamiast 100
cisnienie mi sie troche podnioslo, ale to przez ten upal
waga bez zmian, mam nadal dobry cukier i lekarz nie dal mi lykac glukozy, ale zastanawiam sie czy sie nie uprzec i jednak test zrobic.
Jak bylo w Waszym przypadku? glukoza byla rutynowo czy w zaleznosci od wynikow?
Kociak mi tez przychodza polecone z zusu - a ostatnio zapragneli sobie zaswadczenie o stanie ciazy, bo policzyli mi 80% chorobowego zamiast 100
reklama