reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
zaraz poczytam co naskrobałyscie!
taka jestem szczęśliwa jak wracam od mojego lekarza,jakoś dobrze na mnie wpływa.
tak więc cukrzycy nie mam,dziecko super,rosnie, ruchliwe,nadal chłopiec ;D
nie badał mnie ginekologicznie( nie wiem dlaczego)
uznał ,że nie potrzeba :(
tylko dlaczego powiedział ,że to 26 tydzień,muszę to sprawdzić
ołaziłam się dzisiaj
wydałam kupę kasy
chciałam kupić biustonosz
ale te w rozmiarze 80 D,paskudne,jak dla starych bab
a ja lubię ładną bieliznę
i zostaje nadal bez biustonosza

melanie mleka mam 10l wiec chyba starczy ;)
musze mamy sie sptac bo listonoszka mi zostawila awizo i nie wiem po co
Pisze cos tam zus

cześć babeczki,
widzę że dzisiaj doktorkowy dzień! :laugh: Dobrze dziewczyny ze z waszymi maluchami wszystko ok. ;)
Moja głupia macica dzisiaj się buntuje i mnie w kurza... strasznie się stawiajuz mam tego dosyć :mad: :mad:

Byłam dzisiaj u mamy podlać kwiatki. Pisałam Wam, że pojechali nad morze.... ::)
Kiedy do nich szłam zadzwonił mój tata, ze wypożyczyli sobie rowery i zwiedzali okolice i mamie nie zadziałały tylne hamulce... Efekt jest taki, że złamała prawą rękę tuż przy łokciu i prawie całą rękę ma w gipsie... Ale ma biedulka pecha... :mad: :mad: :mad: ::)

Kociak gratuluje fortuny ;D ;D ale jesteś bogata ::) To ciekawe jaki zus za Ciebie odprowadzała Twoja szefowa, że aż ttyle kasy dostałaś ;)

Marta a który tydzień powinnaś mieć? bo zmieniłaś suwaczek i nie mogę się połapać? ::)

ja też nie miałam jeszcze nic złamanego... a mamy tym bardziej mi zal, że to praktycznie dopiero ich 2 dzień wakacji, a pojechali na 10 dni... :( :(

Tez bylam dzis u mojego gina, wizyty u niego tez mnie dobrze nastrajaja, ale dolegliwosci mi sie nasilaja i znow zaczelam lekko podplamiac :( szyjka na 1,5 cm wiec do obserwacji, bo mi dzidzius glowka naciska i sie szyjka gladzi
cisnienie mi sie troche podnioslo, ale to przez ten upal :D
waga bez zmian, mam nadal dobry cukier i lekarz nie dal mi lykac glukozy, ale zastanawiam sie czy sie nie uprzec i jednak test zrobic.
Jak bylo w Waszym przypadku? glukoza byla rutynowo czy w zaleznosci od wynikow?
Kociak mi tez przychodza polecone z zusu - :D a ostatnio zapragneli sobie zaswadczenie o stanie ciazy, bo policzyli mi 80% chorobowego zamiast 100

reklama
Do góry