reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociak nie nakręcaj sie bo szkoda Twoich nerwów... głupie dziewuchy były, są i będą i masz rację dużo zależy od Patryka... chyba nie jest taki głupi żeby zostawić Cię z dzieckiem dla jakiejś tam lafiryndy... a zresztą jest z Tobą to chyba mówi samo za siebie...

Gabi to faktycznie żywioł zTwojego Czarka

Tak myślę ze chyba myknę do łóżeczka, chociaż fajnie się gada...

Aniulka wiesz co przydalo by sie zebym spokata sie z kims na kim mogla bym wyladowac sie tylko skonczylo by sie to smiercia dla tej osoby ::) ZA duzo tego wszystkiego

Kociak to ja sie z Tobą wolę nie spotykać... A tak na poważnie, nie masz kogoś komu mogłabyś wypłakać sie do rękawa? to zawsze przynosi ulge

Aniulka jedynie co to mam patryka tak reszte olalam kolezanek nie mam wlasnie ze wzgledu na niego wiadomo jacy sa ludzie a kolegow to juz tym bardziej
Mama mi tylko zostaje ale wiadomo do mamy nie pojde wiec odbija sie to na patryczku ;) Ktory zawsze nie wie o co mi chodzi dre sie trzaskam i mi na jakis czas przechodzi
Tylko po kilku dniach wraca i coraz wiecej tego jest ::)

No to nie masz za ciekawie... ja mogę o wszystkim powiedzieć mamie. zawsze mnie wysłucha, choć nie zawsze doradzi ale ważne żeby się wygadać.
A może zamiast wrzeszczeć i trzaskać lepiej byłoby usiąść i spokojnie powiedzieć Patrykowi co Ci na sercu leży, tak spokojnie bez pretensji? Myślę ze taką spokojną rozmową dużo zyskalibyście oboje... on wiedziałby o co Ci chodzi a Ty na czym stoisz.Wtedy najlepiej emocje zostawić na boku, i powiedzieć to co chcesz. Jak nie możecie spokojnie pogadać w domu to może idźcie gdzieś na spacer. Ale nie do znajomych i nie samochodem tylko np gdzieś do parku czy do lasu, żebyście byli sami

reklama
ja to wlasnie za rozmowe z patrykiem to mam go ochote zabic
ja bede mowic co i jak co mi sie nie podoba labo cos a ten siedzi jak by nie slyszal co sie do niego mowi i juz Albo jak juz powiem cos zeby mu dogrysc zeby sie odezwl to wali focha

Do góry