reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj dzieciaki, dzieciaki

jakos się musicie dogadać

może bez słów ;) ;D

mój mąż przyjechał do domu z Warszawy ;D
i wiecie co?
kupił mi aparacik ;D ;D ;D ;D
taki mały sliczny ;D
będę teraz miała swój ;D ;D ;D
ale sie Cieszę ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No właśnie.... żeby mu dogryźć... I tu błąd. Z facetem jak z jajem, trzeba go podejść sposobem. pogłaskać, pochwalić przymilić sie,powiedziec komplemencik... rozpłynie się i będziesz go miała jak na widelcu...
Najgorsza metoda to wygadywanie, wymówki i pretensje. Faceci tego nieznoszą i w taki sposób nigdy się z nimi nie dogadasz.Zawsze zamknie się jak ślimak w skorupie i na tym sprawa się skończy.

Aniulka bede sie tearz starac dzisiaj z nim rozmawialam i skoro ja sie z ojcem kluce to z nim zeby bylo oki Lekarza sam do niego powiedzial ze jesli nie chce mnie widziec w szpitalu to mam sie nie denerwowac ::)

więcej fotek może i będzie ale psa zapewne ;D ;D ;D
a aparacik specjalnie dla Paris przygotowany ;D ;D ;D
juz sie nie mogę doczekać tych spacerków ::)

reklama
Kociak a nie da się nie kłócić z nikim?? nie możecie jakoś rozwiązać tego problemu?? Może przeprowaź sie np na jakiś czas do Patryka jeśli jest taka możliwość i może to będzie jakieś rozwiązanie??

Melanie sobie chyba też możesz tym aparacikiem postrykać fotki co??

Do góry