reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

bardzo lubie takie sepy co sie za zajetymi facetami ogladaja wrrry.
mozna by wytarmosic za kudly na ten przyklad, moze je to czegos nauczy hehe.

reklama
Dziewczyny mysle ze to dzuo musi od niego zalezec czy bedzie chcial zeby sie od niego odczepila czy jemu sie to podoba
Z tego co on mi mowil to ona go podobnierz kocha tylko nie jest z nim bo jest ze mna

A mj mały właśnie ma czkawkę ;)

Gabi to przygotuj się na żywe sreberko jak to się mówi na żywiołowe dzieci ;) :)

Dlatego ja proponuję za kudły ją wytargać ;) ;) to żart. A tak na poważnie to niektórym dziewczynom nie da się inteligentnie wytłumaczyć że mają sobie odpuścić...
Znam taką jedną :mad: :mad:

Ineczka, to chyba dobrze że sie dowiedziałaś bo mogłoby być nieciekawie

Kociak spokojnej nocy

a znacie ta pioesne Wilków "Baśka"

ja jej strasznie nie cierpie bo w tej piosence sa wymienione prawie wszystkie imona Czarka byłych ale on oczywiscie jak leci ta piosenka to odrazy podgłasza  a mi odrazu gul skacze

Aniulka Ja powiedzialam zobacze ja u mojej mamy na sklepie czyli w pracy patryka To jak przyszla tak szybko poleci Wtedy nie bede sie przejmowac czym dostanie albo jak wyjdzie czy za wlosy lub sama wyjdzie
Ja jej nie chce widziec na 100 m od niego

Aniulka niestrasz mnie a mi sie zawsze marzyło spokojne dziecko

Czarka mama mi opowiadała ze jak on był w jej brzuszku to tez był taki rozrabiaka

jak nie ja to kto inny jej powie prosto w co innego nie nos
Zobaczymy z czasem jeszcze raz zobacze to mam do niej numer Zalatwie wtedy to innaczej

reklama
Kociak szkoda nerwów.Mjejmy tylko nadzieje że mamy mądrych chłopów i nie dadza się takim wywłokom!!!A jak nie to my im pokarzemy!!!!No!!!!Aniulka tak jest prosto w jadaczke abo darmowy fryzjer ;D

Do góry