reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja tak mówię bo u mojej szwgierki tak było... brzuch latał jej na wszystkie strony i boki a jak urodziła... teraz jej córka ma 6 la t i szwahierka powiedziała że żadnych więcej dzieci... żywe sreberko...

A Twój Czarus to jaki jest? rozrabiaka czy grzeczny chłopczyk??

Beacia a zobacz uczylam sie na fryzjerke jednak mi sie to kiedys przyda :) Tylko jedno pytanie czy rowno wyrwac czy zgolic maszynka ??? Jeszcze sa nozyczki mozna troszke ja przy okazji oszpecic :)

Znikam laseczki.Zjem jeszcze grejfruta(bo wyniki z glukozy mam nie za ciekawe) i pedze do łózeczka bo juz kręgosłupa nie czuje tak dziś znowu ryrałam!!! To miłej nocki papatki :-*
Kociaczku najlepiej troche tak troche inaczej.Byle nierówno żeby nie mogła się ludziom pokazać jakiś czas ;D

reklama
a jak mial 14 lat i skakał po płotach to zniszczyl w przeciagu 1 godziny 5 par spodni

raz dostał cegówka w głoowe

ale zato dobry tancerz z niego kiedys tańczyl breka i w ten sposob zebrał kupe kasy na dom dziecka w Stragardzie

Do góry