reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ma-dzik, gratuluję szefa! szef marzenie :)
Miałam jednak przez brzuch, po raz pierwszy nie dopochwowo, ale jak sam powiedział, jest to możliwe u mnie na tym etapie ciąży ponieważ nie mam tłuszczyku na brzusiu :) bo w przeciwnym razie mogłaby dzidzia być niewidoczna. W pewnym momencie tak sie odwróciła, że lekarz zagroził jej usg dopochwowym i ta mała łobuziara jakby usłyszała i od razy ładnie się przekręciła :) duzo ma tam jeszcze miejsca, fikała, ruszała sie, machała łapkami, cudna maleńka.
Ma-dziku - życzę cierpliwości do tego 18 tygodnia! :)

reklama
Ines dziekuję za dokładne namiery, skorzystam ;D
Już wczesniej gdzieś czytałam o tyk Krakowskim Przedmiesciu i wstepnie zadecydowałam, ze chyba tam pójdę. Teraz to potwierdzam oficjalnie.

Edit my też mamy "chrapkę" na dziewuszkę, poczekamy, zobaczymy...
Myslicie, ze jak pójde na to usg 3D na początku 17 tygodnia, to może juz być widać PŁEĆ??????
Miałam dzisiaj temperaturke 37,6 ale zbiłam ją pyralginą, mam nadzieje, że Twoja mała mimo zwapnienia serduszka bedzie zdrowa jak rydz.
Nie znam kompletnie tematu ale z tego co tu piszecie, to nic takiego.
Będę dbała zeby temperaturka była blisko 37.

Ma-dzik no to ile masz tch kotków?

rewelacyjny szef, naprawde.
ja tez sie cykalam, wkoncu powiedzialam, i bylo jakos tak bezplciowo. zrob badania tralala, trzeba poszukac zastepstwa...ale nic z serii gratuluje, to fajnie, cokolwiek.
widzialam, ze go zamurowalo, wiec moze dlatego nie wiedzial jak ma sie zachowac.

edit pewnie masz racje, nie mam co panikowac.

melanie, dzwon od razu i sie umawiaj, czeka sie do 3 tygodni nawet, takie tam tlumy.

Zadzwoniłam i umówiłam sie na 7 kwietnia na 17.30 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ile to kosztuje? W sumie to nie ważne, bo i tak pójde ale z ciekawosci pytam.
Z 2-3 stówki, co?

nie wiem czy się udało? to moja dzidzia :)

_440333_n.jpg

Melanie na USG 3D bez problemu można rozpoznać płeć - zupełnie inaczej widać. ;D
A kotków mam obecnie 5 - 4 koteczki i 1 dorastający kocurek. Ich fotki są w wątku o zwierzaczkach. ;D No ale jak pojedziemy na krycie z najstarszą, to po 2 miesiącach znowu będzie więcej. ;)

Edit super dzizdzia - fajna fotka. ;D

Wracam do pracy, bo szef coś tam potrzebuje. ;)

reklama
Melanie, a chciałabys żeby to była dziewczynka czy chłopiec? :)
Teraz pewnie nawet na 3D nie byłoby widać płci, tak wnioskuję z tego co lekarz powiedział. Bo teraz chyba jeszcze nie wytworzyły się tak do końca narządy płciowe. Mój doktorek okreslił płeć po gruczole płciowym, który dopiero przekształci sie albo w siusiaczka albo w łechtaczkę. I jeżeli ten gruczoł skierowany jest bardziej ku dołowi to znaczy że to będzie dziewczynka, a jak w górę to chłopiec. U mnie był skierowany w dół i jedynie na tej podstawie lekarz okreslił płeć. Bo jako takich narządów jeszcze nie ma. Ale jak Ty Melanie idziesz 7 kwietnia - czyli będziesz w ok. 16 tyg. to juz chyba będzie widać :)
Ja do brzucha mówię już Maja ;D

Do góry