M
Melanie
Gość
Ines jeszcze tylko z 3 - 4 razy i będziesz spokojniejsza, bidulko ale sie namartwisz, jestes twardzielka i Areczek też, już tyle przeszliscie a on jest z dnia na dzień wiekszy i silniejszy. ;D
Urządziłam sobie dzisiaj w domu porządki, tak mnie pochłoneły, ze zapomiałam, iz jestem w ciązy, dźwigałam troche, skkałam jak małpka, zeby kurz poscierać.
Mam nadzieje, ze dzidzi takie moje napady sprzatania nie szkodzą.
Teraz siedze sobie w czyściutkim pokoiku i jest fajnie.
Anija Wasza "kanapowa" ;D historia nie jest banalna, oryginalna jak każda, o której tu przeczytałam.
A co do przodujacego łożyska, to pierwszy raz słysza o czyms takim słyszę i myslę, że dobrze by było skonsultować sie z innym lekarzem albo nawet kilkoma, może warto?
Urządziłam sobie dzisiaj w domu porządki, tak mnie pochłoneły, ze zapomiałam, iz jestem w ciązy, dźwigałam troche, skkałam jak małpka, zeby kurz poscierać.
Mam nadzieje, ze dzidzi takie moje napady sprzatania nie szkodzą.
Teraz siedze sobie w czyściutkim pokoiku i jest fajnie.
Anija Wasza "kanapowa" ;D historia nie jest banalna, oryginalna jak każda, o której tu przeczytałam.
A co do przodujacego łożyska, to pierwszy raz słysza o czyms takim słyszę i myslę, że dobrze by było skonsultować sie z innym lekarzem albo nawet kilkoma, może warto?