reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzieki dziewczyny od dzisiaj bede nie wiem co robic chyba siedziec w domu i lezaec nawet sie nie ruszac
A co do tego czy chopak czy dziewczyna to nie wime bo mialam robione usg na chirurgi a nie na ginekologi bo u nich nie dziala usg
Jutro ide dop lekarza na normalna wizyte a na usg pojde do innego lekarza

reklama
Marta ja tez sie ciesze moj patryk jak to zobaczyl to myslalam ze tam padnie mine strzelil jak by ducha jakiegos zobaczyl A pozniej mnie mama opiepszyla i zadzwonila do lekarza to byla chwila
Trzeba sie stosowac zeby bylo dobrze
Dobranoc

ja jeszcze mam troszke zabawy z fakturami wiec musze poswiecic czas na siedzenie
Pozniej jak padne to juz nie wstane szybko :)

teraz od kilku minut czuje
Ale i tak na usg ide obojetnie gdzie Dopuki nie bede sama widziec jak sie wusza i mu serduszko bije to nie bede spokojna tak jak wczesniej

reklama
KOCIAK OKULARKI UBIERZ !!!

super, że maluszkowi i Tobie nic nie jest
a muszę tobie powiedziec, że przez to, że pisałaś, że Cie brzuch boli, to się wystraszyłam nie na żarty :o

Do jutra...
ups!
To już za 2 min ;D

Do góry